Ντόρα Μπακογιάννη: Το “ευχαριστώ” για τα μηνύματα συμπαράστασης

Την ευγνωμοσύνη της σε όσους της έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης μετά την αποκάλυψη που έκανε πως διαγνώστηκε με πολλαπλό μυέλωμα, εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη.

“Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο γι’ αυτό το απίστευτο κύμα συμπαράστασης, διότι πράγματι τα μηνύματα που έχω λάβει και από όλους τους πολιτικούς χώρους είναι πολύ συγκινητικά και μου δίνουν τόση πολλή δύναμη που είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων” έγραψε η κ. Μπακογιάννη στο Facebook ανεβάζοντας το βίντεο με τη διαδικτυακή εκδήλωση,  που οργάνωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης, με θέμα τις γερμανικές εκλογές, και στην οποία συμμετείχε.

Το απρόοπτο με τον σκύλο της και το χιουμοριστικό σχόλιό της

Ο σκύλος της Ντόρας Μπακογιάννη κατάφερε να κλέψει την παράσταση κατά τη διάρκεια διαδικτυακής συζήτησης, στην οποία συμμετείχε η βουλευτής της ΝΔ. Η Ντόρα Μπακογιάννη μιλούσε για τους νέους, όταν ο χαριτωμένος σκύλος της, πήγε στην πόρτα και την άνοιξε.

“Συγγνώμη, αλλά ο σκύλος έχει αποφασίσει ότι βγαίνει και μπαίνει όποτε θέλει” σχολίασε με χιούμορ η βουλευτής της ΝΔ. Ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, ο Δημήτρης Καιρίδης και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης γέλασαν με το απρόοπτο και η συζήτηση συνεχίστηκε.

Δείτε το απόσπασμα:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ