Νταβρής: Ο κύριος υπεύθυνος είναι ο κ. Καμμένος

Νταβρής: Ο κύριος υπεύθυνος είναι ο κ. Καμμένος

 

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει μεταξύ του Γιώργου Νταβρή και των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με αφορμή την ανεξαρτητοποίηση της Χρυσούλα Γιαταγάνα και του Κώστα Γιοβανόπουλου. Με σημερινές του δηλώσεις ο ανεξάρτητος βουλευτής τονίζει ότι «ο Πάνος Καμμένος είναι κύριος υπεύθυνος για ό, τι συμβαίνει στο κόμμα» και τον καλεί να του ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο Γάμμα ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Αχαίας  Γιώργος Νταβρής, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ο κύριος υπεύθυνος για ό, τι συμβαίνει στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι ο κ. Καμμένος.Κινείται στο επίπεδο της πολιτικής αγυρτείας με τις κατηγορίες τις οποίες υπαινίσσεται με tweet  ο κ. Χαϊκάλης (σε καλή μεριά) για χρηματισμό των Βουλευτών Γιοβανόπουλου και Γιαταγάνα».

«Αυτοί οι οποίοι επιβάλλεται να παραδώσουν τις έδρες τους δεν είναι οι Γιοβανόπουλος, η Γιαταγάνα και ο Νταβρής αλλά ο κ. Καμμένος, η κα Μακρή και όποιος άλλος στηρίζει  άμεσα ή έμμεσα πολιτικά πρόσωπα που με ενέργειές τους εγκαθίδρυσαν ή διευκόλυναν την τρόικα στη χώρα» σημείωσε ο Γιώργος Νταβρής και πρόσθεσε:

«Η κα Γιαταγάνα υπήρξε μία άψογη λειτουργός της Δικαιοσύνης και ως Βουλευτής για το θέμα Τζιτζικώστα κινήθηκε απόλυτα θεσμικά, ζητώντας το θέμα να συζητηθεί στο Εθνικό Συμβούλιο. Τα υπόλοιπα που της προσάπτουν, από όσα εγώ γνωρίζω αποτελούν συκοφαντίες και ψεύδη. Ουδέποτε υπήρξα Δούρειος Ίππος κανενός και απλά έλεγα και λέω ευθαρσώς την άποψή μου».

Σχολιάζοντας τη χθεσινή ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Γιώργος Νταβρής υπογράμμισε:

«Μου προσάπτονται απαράδεκτες συκοφαντικές κατηγορίες ως Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας που δεν μπορώ να τις ανεχθώ. Δηλώνω δε, ότι θα εξαντλήσω κάθε νόμιμο μέσο για την αποκατάσταση της αλήθειας και την καταδίκη των συκοφαντών καθόσον τέτοιες ενέργειες είναι απαράδεκτο να κινούνται στα πλαίσια της οιαδήποτε πολιτικής αντιπαράθεσης. Θεωρώ δε υπεύθυνο για την άκρως αυτή συκοφαντική δήλωση τον κ. Καμμένο τον οποίο και καλώ άμεσα να μου ζητήσει δημόσια συγγνώμη».  

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ