Νοτοπούλου στον Realfm 97,8: Πρέπει να δοθεί ζεστό χρήμα στις τουριστικές επιχειρήσεις με κριτήρια

Η βουλευτής και τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου δήλωσε ότι “αυτό το καλοκαίρι οι προσδοκίες ήταν ούτως ή άλλως αρκετά περιορισμένες. Μπορούμε να πούμε ότι τα μηνύματα του καλοκαιριού ήταν ενθαρρυντικά, ωστόσο τα φετινά έσοδα μέχρι τον Ιούλιο ήταν 3,4 δισ., ήταν δηλαδή περίπου 60% λιγότερα από την αντίστοιχη περίοδο του 2019”.

“Τα τελικά μεγέθη του Αυγούστου και του Σεπτέμβρη δεν έχουν δοθεί ακόμη στη δημοσιότητα” πρόσθεσε.

“Υπάρχει ένα τεράστιο κενό για το πρώτο εννιάμηνο του 2021, που θα πρέπει η κυβέρνηση να το καλύψει στηρίζοντας πραγματικά και ουσιαστικά την μικρομεσαία επιχείρηση, πράγμα που δεν βλέπουμε να γίνεται σήμερα και μας ανησυχεί” τόνισε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

“Η κυβέρνηση επέλεξε να στηρίξει λίγους και συγκεκριμένους και όχι τη μεγάλη πλειοψηφία των τουριστικών επιχειρήσεων” επανέλαβε η τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

“Πρέπει να δοθεί ζεστό χρήμα στις επιχειρήσεις με κριτήρια, να στηριχθούν οι εργαζόμενοι και να κάνουμε το τουριστικό μας προϊόν ανταγωνιστικό, κάτι που δεν το βλέπουμε” περιέγραψε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ