Νίκος Παππάς: Κάποιοι προσπάθησαν να αποδομήσουν το κόμμα – Απομακρύνθηκαν όσοι εξύβρισαν τον Κασσελάκη

Καλεσμένος στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη «Kontra 24» βρέθηκε ο Νίκος Παππάς.

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, λίγες ώρες μετά τέλος της κεντρική επιτροπής του κόμματος και της αποχώρησης της «Ομπρέλας» από αυτό, μίλησε και άσκησε σκληρή κριτική σε εκείνους που αποφάσισαν να αποχωρίσουν.

«Ήταν μια δύσκολη συνεδρίαση όπως καταλαβαίνετε. Είναι ένα αρνητικό γεγονός. Βέβαια έρχεται ως μια αυτονόητη εξέλιξη στη βάση των γεγονότων που εκδηλώθηκαν αμέσως μετά την προεδρική εκλογή.

Και παρά το γεγονός ότι είχαμε 150.000 μέλη στην κάλπη, δυστυχώς την ίδια νύχτα βλέπαμε δηλώσεις περί ήττας της αριστεράς, ενώ ήταν μια μεγάλη νίκη. Και λίγα 24ώρα μετά κι ενώ δεν είχε προλάβει να κάτσει στην καρέκλα του ο Στέφανος Κασσελάκης εκτοξεύθηκαν εναντίον του μύδροι.  Μηδενιστικές κριτικές και μάλιστα αποδημητικές για τη συνολική μας προσπάθεια.

Πέραν του άδικου του θέματος και επειδή εγώ κάποιους από αυτούς τους ανθρώπους τους γνωρίζω από δεκαετίες με λυπεί πραγματικά και με πόνο και δημοσίως το γεγονός ότι υπήρξε έλλειμα δημοκρατικής κουλτούρας

Θα περίμενα να είχε γίνει αποδεκτό το αποτέλεσμα και όσο κριτική στάση να έχει κανείς στη νέα ηγεσία, να αναμένει τουλάχιστον κάποια πρώτα πεπραγμένα για να διατυπώσει την κριτική του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ