Νίκος Χαρδαλιάς και Γιώργος Πατούλης συνεργάζονται για την περιφέρεια Αττικής

Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Αυγούστου, συνάντηση μεταξύ του Νίκου Χαρδαλιά και του Γιώργου Πατούλη.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς επισκέφτηκε τα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να ενημερωθεί από τον Γιώργο Πατούλη και να έχει πλήρη εικόνα των αναγκών και των εκκρεμοτήτων της Περιφέρειας.

Υπενθυμίζεται ότι την Τρίτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά. Στη διάρκεια της συνάντησής τους, που κράτησε περίπου 3 ώρες, ο κ. Χαρδαλιάς ανέπτυξε στον πρωθυπουργό τις βασικές προτεραιότητες της υποψηφιότητάς του.

Παράλληλα ο πρωθυπουργός μετά τη συνάντηση, με ανάρτησή του στα social media, εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς θα κερδίσει την Περιφέρεια Αττικής γιατί «είναι μαχητής». Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν -όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός- «οι προτεραιότητες και το όραμα του» κ. Χαρδαλιά για την περιφέρεια Αττικής.

Με τη σειρά του, ο Νίκος Χαρδαλιάς ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό για την στήριξή του. Όπως τόνισε: «Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος αυτής της τόσο μεγάλης ευθύνης».

Αναλυτικά όσα ανέφερε σε ανάρτησή του ο κύριος Χαρδαλιάς: «Ευχαριστώ από καρδιάς τον πρωθυπουργό για την στήριξή του σε αυτόν τον αγώνα. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να φανώ αντάξιος αυτής της τόσο μεγάλης ευθύνης. Για τον τόπο μας, για την Αττική μας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ