Νίκος Ανδρουλάκης για ΝΔ και Εύα Καϊλή: Ετοίμαζαν μεταγραφή αεροδρομίου και τώρα κάνουν ότι δεν την γνωρίζουν

Με αιχμές κατά της Εύας Καϊλή και της ΝΔ άρχισε ο Νίκος Ανδρουλάκης την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.

«Qatar Gate»: Αντίστροφη μέτρηση για τις ανακοινώσεις – Οι διαδικασίες για την καθαίρεση της Εύας Καϊλή από το Ευρωκοινοβούλιο και η άρση ασυλίας

Η συνεδρίαση της ΚΕ του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής έχει ως αντικείμενο το κοινωνικό πρόγραμμα του κόμματος ενόψει των εθνικών εκλογών.

Ωστόσο, ο Νίκος Ανδρουλάκης στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στην υπόθεση διαφθοράς στο Ευρωκοινοβούλιο και στην απόφασή του να διαγράψει την Εύα Καϊλή. Ο ίδιος τόνισε ότι δεν θα επιτρέψει κανείς να αμαυρώσει την νέα πορεία του ΠΑΣΟΚ, όσο ισχυρός και αν είναι, ούτε θα αφήσει υπόνοιες για τη διαφάνεια.

«Δεν θα ανεχτώ καμία προσωπική στρατηγική που βάζει το προσωπικό συμφέρον πάνω από το συμφέρον της παράταξης. Συμπεριφορές που φρενάρουν τη δυναμική του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι ανεκτές. Είμαστε μια ανάσα πριν από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και η μάχη απαιτεί να συστρατευτούμε ενωμένοι, ώστε το ΠΑΣΟΚ να ξαναγίνει ο κύριος εκφραστής των προοδευτικών πολιτών. Όποιος δεν έχει διάθεση για κοινούς αγώνες δεν θα είναι στην πρώτη γραμμή του κινήματος».

Επέμεινε ότι η ΝΔ χρησιμοποίησε την Εύα Καϊλή ως «Δούρειο Ίππο» στο ΠΑΣΟΚ, προετοιμάζοντας την «μεταγραφή αεροδρομίου» σε δεύτερο χρόνο.

«Υπάρχει ένα παράδοξο που οφείλω να υπογραμμίσω. Αφού πρώτα αξιοποίησαν την κ. Καϊλή ως Δούρειο Ίππο στην υπόθεση των υποκλοπών, για να θολώσουν το τοπίο στο Ευρωκοινοβούλιο και στην αρμόδια επιτροπή PEGA, αφού προετοίμασαν σε δεύτερο χρόνο τη μεταγραφή αεροδρομίου, τώρα οι κύριοι της ΝΔ κάνουν ότι δεν την γνωρίζουν. Έχουν μάλιστα το θράσος να προσπαθούν να συνδέσουν την παράνομη παρακολούθησή μου για κάποιους απροσδιόριστους λόγους εθνικής ασφάλειας με μια ποινική υπόθεση».

Παράλληλα επιτέθηκε στη ΝΔ λέγοντας ότι έχει το θράσος να επιχειρεί να συνδέσει την παρακολούθησή του με μια ποινική υπόθεση όπως της Ελληνίδας ευρωβουλευτού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ