Νικήτας Κακλαμάνης: Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε για την Φώφη Γεννηματά

“Η Φώφη ήξερε ότι θα έφευγε”, είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης για την Φώφη Γεννηματά, την οποία γνώρισε σε πολύ νεαρή ηλικία και είχε στενή σχέση μαζί της μέχρι το τέλος.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ μίλησε στο MEGA και αποκάλυψε πώς την γνώρισε.

“Η πρώτη επαφή μου με την οικογένεια Γεννηματά ήταν το 1983. Ο πατέρας της ήταν υπουργός Υγείας τότε και η πρώτη μας συνάντηση ήταν επεισοδιακή λες και ξέραμε όμως ότι μέσα από αυτήν τη συνάντηση θα γεννιόταν μια σχέση αλληλοσεβασμού”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος αποκάλυψε ότι ήταν ο γιατρός της γυναίκας του Γιώργου Γεννηματά και μητέρας της Φώφης, Κάκιας όταν η ίδια διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Φώφη Γεννηματά

“Η Κάκια ποτέ δεν με ρώτησε “πώς πάω”. Εκείνο που την ενδιέφερε και με ρωτούσε, ήθελε να τη βεβαιώσω, και φυσικά της έλεγα ψέματα, αν υπάρχει κληρονομική προδιάθεση γιατί φοβόταν για τα δύο της κορίτσια. Έτσι γνώρισα και την Φώφη σε πολύ νεαρή ηλικία”, είπε ο βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε: “Λόγω της σχέσης που είχα αναπτύξει με την οικογένεια Γεννηματά, δεν μπόρεσα ποτέ να τη δω ως πολιτικό αντίπαλο”.

Επίσης αποκάλυψε ότι πριν ο ίδιος υποβληθεί σε επέμβαση για αφαίρεση καρκίνου από το παχύ έντερο, «το προηγούμενο βράδυ με πήρε τηλέφωνο για να μου δώσει κουράγιο για την επόμενη ημέρα. Μου έλεγε “έκανες το τσεκ απ, δεν παίζουμε με τον καρκίνο Νικήτα’” γιατί ήξερε ότι ήμουν αμελής».

“Η Φώφη είχε πλήρη επίγνωση της κατάστασής της. Ήξερε, μπορεί να την έκρυβε από όλους, αλλά ήξερε τη βαρύτητα της νόσου”, κατέληξε ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ