Νίκη: Η ανακοίνωση από τον Νίκο Παπαδόπουλο μετά τις αντιδράσεις – «Καταδικάζω κάθε είδους βία»

Ο βουλευτής του κόμματος Νίκη, Νίκος Παπαδόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση μετά τις αντιδράσεις για τις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων, με αφορμή την επίθεση στην βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη, από πολιτεύτρια της Νίκης μέσα σε εκκλησία.

Χαμός στη Βουλή με τον βουλευτή της Νίκης, Νίκο Παπαδόπουλο – «Θα δούμε και χειρότερα», είπε μετά το χαστούκι στην Αγγελική Δεληκάρη

«Είχα μια ξεκάθαρη τοποθέτηση μέσα στη Βουλή ότι καταδικάζω κάθε είδους βία που δεν επιδέχεται ερμηνείες όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν ψεύτικες εντυπώσεις» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Η ανακοίνωση του βουλευτή της Νίκης

Για μια ακόμη φορά από μια τοποθέτησή μου στη Βουλή απομονώνεται μια φράση και αναπαράγεται από το σύνολο των ΜΜΕ με τρόπο που να αλλοιώνεται το νόημα και η ουσία των όσων λέω. Πρόκειται για μια ακόμη διαστρέβλωση των λεγομένων μου με σκοπό να με διασύρουν και να στοχοποιήσουν τη ΝΙΚΗ. Είχα μια ξεκάθαρη τοποθέτηση μέσα στη Βουλή ότι καταδικάζω κάθε είδους βία που δεν επιδέχεται ερμηνείες όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να δημιουργήσουν ψεύτικες εντυπώσεις.

Όλοι εμείς οι άνθρωποι της ΝΙΚΗΣ στεκόμαστε ενάντια σε κάθε μορφής βία που ασκείται από οποιανδήποτε καθώς η συμπεριφορά αυτή δεν συνάδει με τις αξίες ενός γνήσιου δημοκρατικού κινήματος και με το εκκλησιαστικό μας φρόνημα. Παραπέμπω στο σύνδεσμο της ομιλίας μου στην ιστοσελίδα της ΝΙΚΗΣ.

Ο Βουλευτής της ΝΙΚΗΣ, Νικόλαος Παπαδόπουλος

Το βίντεο από την ομιλία του

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ