Νέο βίντεο Ανδρουλάκη στο TikTok: Οι σημαίες του ΠΑΣΟΚ στην Άμφισσα, οι selfies και οι… καμένοι μπουμπουριστοί της μητέρας του

Στην Άμφισσα βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, και σήμερα ανάρτησε στο TikTok ένα βίντεο από την επίσκεψή του στην πόλη.

Οι κάτοικοι της Άμφισσας επεφύλασσαν θερμή υποδοχή στον Νίκο Ανδρουλάκη, η οποία όπως αναφέρει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «μας γεμίζει δύναμη». Η πόλη ήταν γεμάτη με σημαίες του ΠΑΣΟΚ, με τον πρόεδρο του κόμματος να συνομιλεί σε θερμό κλίμα και να βγάζει αρκετές selfies με τους κατοίκους.

Μάλιστα συνάντησε και έναν μικρό φίλαθλο του ΠΑΟΚ, που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο. Μάλιστα ο Νίκος Ανδρουλάκης κάλεσε με βιντεοκλήση τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του κόμματος και πρώην αρχηγό του ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη, με τον οποίο είχαν μια μικρή συνομιλία.

Στο βίντεο, ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε και στους μπουμπουριστούς χοχλιούς που του ετοίμασε η μητέρα του, Πόπη, όπως έδειξε στο πρώτο του προσωπικό βίντεο στο TikTok.«Πάω να φάω τους μπουμπουριστούς, καμένοι» ακούγεται να λέει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Τελικά οι μπουρμπουριστοί ήταν λίγο “καπνιστοί”» αναφέρει στην ανάρτησή του στο TikTok o κ. Ανδρουλάκης.

Δείτε το νέο βίντεο του Νίκου Ανδρουλάκη στο TikTοk:

 

@nikos.androulakis Η θερμή υποδοχή των κατοίκων στην Άμφισσα μας γεμίζει δύναμη! Σας ευχαριστώ πολύ! ✌️ ΥΓ: Τελικά οι μπουρμπουριστοί ήταν λίγο “καπνιστοί” #Αμφισσα #ΠΑΣΟΚ #Δυναμη #ΠΑΟΚ #Τουμπα #μπουρμπουριστοι ♬ original sound – Nikos Androulakis

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ