Νέο “χαστούκι” από σταρ του ΝΒΑ στον Ερντογάν: “Όσα είπε για την Ελλάδα είναι απαράδεκτα και αηδιαστικά”

O Τούρκος μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ Ενές Καντέρ και πολέμιος του Ταγίπ Ερντογάν χαρακτήρισε ως απαράδεκτα και αηδιαστικά τα όσα είπε ο Τούρκος πρόεδρος στον ΟΗΕ κατά της Ελλάδας.

Σε συνέντευξη του στον Alpha αποκάλεσε τον Ερντογάν «νταή δικτάτορα», κάτι το οποίο έχει κάνει και στο παρελθόν: «Όσα είπε ο Ερντογάν για την Ελλάδα στα Ηνωμένα Έθνη είναι απαράδεκτα και αηδιαστικά. Δεν σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Υπάρχουν πάρα πολλοί πολιτικοί κρατούμενοι στην Τουρκία. Δεν υπάρχει δημοκρατία στη χώρα μου. Ο Ερντογάν τα ξεχνά όλα αυτά και μιλά για την Ελλάδα», είπε αρχικά ο Ενές Καντέρ.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στο προσφυγικό τόνισε ότι: «Για εμένα, η Ελλάδα και οι Έλληνες άνοιξαν την αγκαλιά τους σε όλους τους πρόσφυγες και τους πρόσφεραν μια θερμή υποδοχή».

Τον περασμένο Μάιο, ο Καντέρ, ποδοπάτησε φωτογραφία του Τούρκου προέδρου, σε εκδήλωση που έγινε στο Όσλο από το Human Rights Foundation, για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την καταπάτησή τους.

«Δεν φοβάμαι! Φτιάχτηκα για αυτό. Αυτό αξίζει στους αδίστακτους δικτάτορες. Μια μέρα οι γενναίοι άνθρωποι θα πατήσουν κάθε Δικτατορία εκεί έξω στον κόσμο και η αγάπη και η ειρήνη θα νικήσουν. Μια μικρή σημείωση για όλους εκεί έξω, μόνο ο Θεός μπορεί να με κρίνει, μην σπαταλάτε τη φρικτή ανάσα σας» έγραψε ο Καντέρ στο twitter αναρτώντας και τα σχετικά βίντεο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ