Νέα σύγκρουση Χρυσής Αυγής – ΚΚΕ – ΒΙΝΤΕΟ

Την σφοδρή αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη, που μίλησε για «συκοφαντίες», προκάλεσαν οι αναφορές του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγού στην πώληση του τηλεοπτικού σταθμού «902» από το ΚΚΕ.

«Έκαναν την αγοραπωλησία, λες και είναι κτήμα του παππού τους, για μία ραδιοτηλεοπτική συχνότητα που δεν ήταν δική τους» είπε ο κ. Λαγός επισημαίνοντας πως η πώληση έγινε σε εξωχώρια εταιρεία και ζητώντας να δημοσιοποιηθεί «η διαδρομή του χρήματος».

Αφού ο κ. Παφίλης είπε πως δεν αξίζει να «σπαταλάς σάλιο και να απαντάς σε αυτούς που έχουν δώσει εντολές για δολοφονίες» και σχολίασε πως «φαίνεται ότι η κουκούλα δε φεύγει ποτέ», έκανε λόγο για «συκοφαντίες». Ανέφερε δε, πως «όλα είναι πασίγνωστα, όλα τα υποτιθέμενα συμβόλαια που καταθέτουν, είναι γνωστά τα έχουμε καταθέσει στην Εφορία, παντού».

«Είναι γνωστό επίσης», πρόσθεσε, «ότι η πώληση της επιχείρησης και όχι της συχνότητας, που έκανε το ΚΚΕ είναι σε μία νόμιμη εταιρεία, που οι πάντες γνωρίζουν ποιος είναι πρόεδρος αυτής της εταιρείας» συμπλήρωσε, για να υπογραμμίσει ότι τα χρήματα «πήγαν όλα στους εργαζόμενους και τα ασφαλιστικά ταμεία».

«Αυτό που επιβεβαιώνεται σήμερα είναι ο στόχος της Χρυσής Αυγής να χτυπήσει το ΚΚΕ, που είναι ο κύριος αντίπαλός τους, και όχι τα μεγάλα συμφέροντα με τα οποία συνδέονται ποικιλοτρόπως» είπε ο Θανάσης Παφίλης. «Εκτελούν συμβόλαια είτε θανάτου είτε άλλου είδους» ανέφερε επίσης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ προσθέτοντας πως η θέση που πρέπει να τους δώσει ο λαός είναι στα σκουπίδια της ιστορίας.

«Καταλαβαίνω τη δύσκολη θέση που βρίσκονται. Ήρθε να μας πει τι; Τίποτα. Όσο για τις κατηγορίες για εντολές που είπε, είναι αδαής. Η ΧΑ δεν κατηγορείται για δολοφονίες, αλλά για συνομιλίες και ομιλίες», απάντησε ο Γιάννης Λαγός στα όσα ανέφερε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ.

«Φαίνεται ότι τα μαχαίρια τα ονομάζουν ομιλίες και τις δολοφονίες τις ονομάζουν πολιτική δράση. Και οι πρόγονοί τους, τα ίδια έκαναν στα μπλόκα, φορούσαν κουκούλες και έδειχναν», ανταπάντησε ο κ. Παφίλης. 

 Δείτε το βίντεο της κόντρας

 

Διαβάστε επίσης

Ο Φίλης για τον ΦΠΑ: Όποιος θεωρεί τα 700 ευρώ το χρόνο απαγορευτικά θα κάνει την επιλογή του – ΒΙΝΤΕΟ

Το επεισόδιο που προκάλεσε ο Λαγός με τους βουλευτές του ΚΚΕ – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ