Νέα Εκτελεστική Γραμματεία εκλέγει η ΝΔ

Συνεδριάζει αυτή την ώρα η Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ προκειμένου να εκλέξει τη νέα Εκτελεστική Γραμματεία του κόμματος.

Η Εκτελεστική Γραμματεία αποτελείται από 15 πρόσωπα. Ex officio συμμετέχουν ο πρόεδρος, οι δύο αντιπρόεδροι, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο πρώτος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και ο διευθυντής του κόμματος. Οι υπόλοιποι οκτώ είναι αιρετοί, τέσσερις βουλευτές και τέσσερις εξωκοινοβουλευτικοί.

Για τις τέσσερις εξωκοινοβουλευτικές αιρετές θέσεις υποψήφια είναι έξι μέλη της Πολιτικής Επιτροπής: Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης, οι Δημήτρης Παπαγγελόπουλος και Δήμητρα Λυγούρα, ο πρώην γραμματέας Οργανωτικού επί Αντώνη Σαμαρά, Κώστας Κόλλιας, ο διευθυντής του γραφείου του Άδωνι Γεωργιάδη, Στέφανος Σταμούλης και ο Θόδωρος Δόντσιος, προερχόμενος από τον τομέα συνδικαλιστικού.

Για τις τέσσερις αιρετές θέσεις βουλευτών- ευρωβουλευτών υπέβαλαν υποψηφιότητα ισάριθμα «γαλάζια» στελέχη: Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του πρόσφατου συνεδρίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, ο αρχαιότερος εν ενεργεία βουλευτής Γιάννης Τραγάκης και ο Γιώργος Βλάχος.

ΠΗΓΗ: ΑΜΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Οι δανειστές δένουν πισθάγκωνα τον Τσίπρα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ