Νέα δημοσκόπηση: Ποια η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – Τι απαντούν οι πολίτες για οικονομία και συμφωνία με Γαλλία

Μία νέα δημοσκόπηση βλέπει το φως της δημοσιότητας, στον απόηχο και της αμυντικής συμφωνίας που υπέγραψαν Ελλάδα-Γαλλία. Η δημοσκόπηση της ALCO παρουσιάστηκε σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.

Στην πρόθεση ψήφου, η Νέα Δημοκρατία διατηρεί το προβάδισμά της σε διψήφια διαφορά καθώς καταγράφει ποσοστό 35%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να συγκεντρώνει 24,9%. Στην τρίτη θέση παραμένει το ΚΙΝΑΛ με ποσοστό 6,4%, ενώ ακολουθούν το ΚΚΕ με 5,3%, η Ελληνική Λύση με 4,4% και το ΜέΡΑ25 με 4,1%.

δημοσκόπηση ALCO πρόθεση ψήφου

δημοσκόπηση ALCO πρόθεση ψήφου

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξακολουθεί να θεωρείται ο καταλληλότερος για Πρωθυπουργός, καθώς το 37% απαντά ότι τον εμπιστεύεται περισσότερο, ενώ 24% των συμμετεχόντων στην έρευνα απαντά ότι εμπιστεύεται περισσότερο τον Αλέξη Τσίπρα.

δημοσκόπηση Alco

Σε ερώτηση σχετικά με την αμυντική συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας, το 64% των συμμετεχόντων την κρίνει θετικά, ενώ το 24% αρνητικά.

δημοσκόπηση ALCO

 

Στο μέτωπο της οικονομίας, το 68% εκτιμά πως δύσκολα θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του, αυτόν τον χειμώνα, ενώ το 13% εμφανίζεται κατηγορηματικό πως δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Μόλις το 15% των συμμετεχόντων στη δημοσκόπηση εκτιμά ότι θα ανταποκριθεί εύκολα στις υποχρεώσεις του.

δημοσκόπηση ALCO

Δείτε τη δημοσκόπηση της ALCO, όπως παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ