Νέα δημοσκόπηση: Ποια η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Διψήφια διαφορά στην πρόσθεση ψήφου διατηρεί η Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας Alco για το OPEN. Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων η ΝΔ συγκεντρώνει 39% έναντι 23,9% του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 5,9%, το ΚΚΕ με 5,7%, η Ελληνική Λύση με 4,1% και το ΜέΡΑ25 με 2,7%.

Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 45% έναντι 21% του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ενώ 30% συγκεντρώνει ο «κανένας».

Δείτε αναλυτικά στις παρακάτω κάρτες τα συμπεράσματα της δημοσκόπησης:

Eίναι οι πολίτες ικανοποιημένοι από το πρόγραμμα εμβολιασμού;

Οι πολίτες κρίνουν αρνητικά ή θετικά τους εμβολιασμούς κυβερνητικών αξιωματούχων; Θα εμβολιαστούν οι πολίτες αμέσως ή θα περιμένουν για κάποιο διάστημα;Πιστεύουν οι πολίτες ότι η κυβέρνηση έχει σχεδιασμό για την πανδημία; Είναι οι πολίτες ικανοποιημένοι από τα μέτρα στήριξης;Είναι ή όχι οι πολίτες ικανοποιημένοι από τα μέτρα της κυβέρνησης για την πανδημία;Κρίνει θετικά ή όχι τον ανασχηματισμό ο κόσμος; Ποιον θεωρούν οι πολίτες καταλληλότερο πρωθυπουργό;Πώς καταγράφεται η πρόθεση ψήφου των πολιτών;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ