Νέα Δημοκρατία: ΣΥΡΙΖΑ και Τζανακόπουλος ξεπέρασαν κάθε όριο χυδαιότητας

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου, για τα επεισόδια στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).

«Η υποστήριξη που παρέχει ο ΣΥΡΙΖΑ στις παραβατικές ομάδες που επιχειρούν να διαλύσουν το Δημόσιο Πανεπιστήμιο όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά κλιμακώνεται», σύμφωνα με την ανακοίνωση του κυβερνητικού κόμματος.  Η Νέα Δημοκρατία σημειώνει ότι «ο Γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σήμερα, στην ΕΡΤ, ξεπέρασε κάθε όριο χυδαιότητας από πλευράς της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η οποία στοχοποιεί τον πρύτανη του ΑΠΘ και την Αστυνομία, παίρνοντας ανοιχτά το μέρος εκείνων οι οποίοι βανδάλισαν τον χώρο που προοριζόταν για βιβλιοθήκη και οι οποίοι από χθες έχουν μετατρέψει το Πανεπιστήμιο σε πεδίο μάχης.

Ο κ. Τζανακόπουλος υποστηρίζει τους μπαχαλάκηδες λέγοντας ότι “προκλήθηκαν” από τον πρύτανη του ΑΠΘ. Πώς προκλήθηκαν; Από την προοπτική δημιουργίας βιβλιοθήκης! Προφανώς για τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, τα πανεπιστήμια αντί για βιβλιοθήκες, θα πρέπει να έχουν χώρους με στυλιάρια και μολότοφ. Όταν η αξιωματική αντιπολίτευση τοποθετείται όπως μια περιθωριακή ομάδα, αυτό είναι επικίνδυνο για τα Πανεπιστήμια, τη σωματική ακεραιότητα φοιτητών και διδασκόντων αλλά και για την ίδια τη Δημοκρατία», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.