ΝΔ: Ο κ. Φίλης διεκδικεί ρόλο οδοστρωτήρα στο χώρο της Παιδείας

«Ο κ. Φίλης επιβεβαιώνει, άλλη μια φορά, τις χειρότερες διακρίσεις του και διεκδικεί επάξια ρόλο οδοστρωτήρα στο χώρο της Παιδείας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τις σημερινές δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας.

«Αντί να εργαστεί για να αναβαθμιστούν τα δημόσια σχολεία, προσπαθεί να διαλύσει και τα ιδιωτικά. Δεν νοιάζεται για τίποτε άλλο, παρά μόνο να ικανοποιήσει την εκλογική πελατεία του κόμματός του. Απεχθάνεται την ιδιωτική πρωτοβουλία και επιζητά την ισοπέδωση προς τα κάτω», επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στην εν λόγω ανακοίνωση.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Ο κ. Φίλης επιβεβαιώνει, άλλη μια φορά, τις χειρότερες διακρίσεις του και διεκδικεί επάξια ρόλο οδοστρωτήρα στο χώρο της Παιδείας.

Αντί να εργαστεί για να αναβαθμιστούν τα δημόσια σχολεία, προσπαθεί να διαλύσει και τα ιδιωτικά. Δεν νοιάζεται για τίποτε άλλο, παρά μόνο να ικανοποιήσει την εκλογική πελατεία του κόμματός του. Απεχθάνεται την ιδιωτική πρωτοβουλία και επιζητά την ισοπέδωση προς τα κάτω.

Ταυτόχρονα, αντί να στηλιτεύσει τα όσα διέπραξαν οι αντιεξουσιαστές στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, προσπαθεί να τους καλύψει, υποστηρίζοντας πως δεν έκαναν μεγάλες καταστροφές. 

Προκαλεί τόσο την εκπαιδευτική κοινότητα όσο και τους αγρίως φορολογούμενους πολίτες, που πληρώνουν με το υστέρημά τους το κόστος της ανομίας και της ανοχής της από την Κυβέρνηση.

Υστερόγραφο: Ο κ. Φίλης, ως Υπουργός Παιδείας, ας μάθει επιτέλους ότι πέρα από την “Μαθηματική Ολυμπιάδα” διεξάγονται πολλές άλλες Μαθητικές Ολυμπιάδες, όπως αυτές της Πληροφορικής, της Ρομποτικής, της Φυσικής, της Βιολογίας, της Αστρονομίας και Αστροφυσικής.»

 

Διαβάστε επίσης:

Φίλης: Με καθηγητές που κινδυνεύουν με απόλυση δεν είναι αξιόπιστα τα απολυτήρια

Κουμουτσάκος: Η αλυσίδα των επιθέσεων και βανδαλισμών κατά ναών μεγαλώνει

O ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει την επίθεση στην Ιερά Σύνοδο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ