ΝΔ: «Ο Βελόπουλος διασπείρει fake news για τον φράχτη στον Έβρο» – Η απάντηση της Ελληνικής Λύσης

«Επικίνδυνο» και «επιπόλαιο» χαρακτηρίζει η ΝΔ τον Κυριάκο Βελόπουλο, κατηγορώντας τον ότι «διασπείρει fake news» για τον φράχτη στον Έβρο.

«Ο κ. Βελόπουλος υιοθετεί και διασπείρει fake news για τον φράχτη στον Έβρο, κάνοντας αντιπολίτευση στη χώρα! Παρουσιάζει στα social media του, βίντεο από τα βουλγαροτουρκικά σύνορα και το συνοδεύει από καυστικά σχόλια για τον φράχτη του Έβρου, εμφανίζοντάς το σαν να είναι από τα ελληνοτουρκικά σύνορα» τονίζει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

Και καταλήγει: «Ο κ. Βελόπουλος αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά επικίνδυνος και επιπόλαιος, παίζοντας με σοβαρά ζητήματα εθνικής σημασίας. Απέναντι στον fake πατριωτισμό των fake news, εμείς συνεχίζουμε να προτάσσουμε τον πατριωτισμό της ευθύνης, της πράξης και του αποτελέσματος».

Η επίμαχη ανάρτηση του Κυριάκου Βελόπουλου:

Ελληνική Λύση: Η ΝΔ αντί να απολογείται για τους δολοφονημένους Έλληνες στον Έβρο, έχει το θράσος να μιλά για fake news

«Την ώρα που οι κάτοικοι του Έβρου ξεσηκώνονται μετά τις συνεχείς δολοφονίες έντιμων Ελλήνων οικογενειαρχών από δουλεμπόρους – δολοφόνους οι οποίοι εισέρχονται ανεξέλεγκτα στην πατρίδα μας από τα δήθεν “απόρθητα” σύνορα, η επικίνδυνη ΝΔ έχει το θράσος να κάνει λόγο για Fake News!», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση. Σημειώνει ότι «τα αναίσχυντα ψεύδη τους, άλλωστε τα γκρέμισε ο Γραμματέας συνοριοφυλάκων Έβρου που αποκάλυψε ότι η κυβέρνηση ευθύνεται για την ασυδοσία των δουλεμπόρων δολοφόνων Ελλήνων» και προσθέτει ότι «είναι μάλιστα τόσο άσχετοι, που χρεώνουν ανάρτηση διαχειριστών στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο».

Σύμφωνα με την Ελληνική Λύση «είναι ακριβώς η ίδια τακτική που ακολούθησαν για να συγκαλύψουν το έγκλημα των Τεμπών. Όταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής το “τσιμέντωμα” στον χώρο της τραγωδίας, πάλι η Ν.Δ. και τα εξωθεσμικά φερέφωνα της, έκαναν λόγο για “Fake News”. Σήμερα όμως, οι συγγενείς των θυμάτων καταθέτουν μήνυση για “αλλοίωση του τόπου του εγκλήματος”».

Παράλληλα, στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «η ΝΔ που έχει καταντήσει τη χώρα μας ξέφραγο αμπέλι για κάθε ναζί, κάθε ισλαμιστή και κάθε δουλέμπορο, δεν είναι πλέον “κριτής αλήθειας” αλλά συνεργός στις δολοφονίες Ελλήνων» καθώς και ότι «άει πολύ να μιλούν για “πατριωτισμό ευθύνης”, οι κατά συρροήν ανεύθυνοι των “αδιάκοπων διακοπών”».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ