ΝΔ για την επίθεση στην Δεληκάρη: Συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν έχουν σχέση με την πίστη και τη θρησκεία

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε στη Καβάλα η βουλευτής του κόμματος, Αγγελική Δεληκάρη.

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη εντός ιερού ναού. Συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με τη πίστη και τη θρησκεία.

Αποδεικνύουν ότι κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο – στοιχεία που αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία – δεν αποβλέπουν παρά μόνο στην καπηλεία. Τέλος, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται πως, η Αγγελική Δεληκάρη, δέχθηκε επίθεση από μία γυναίκα, στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας proininews.gr, η γυναίκα πλησίασε την βουλευτή Αγγελική Δεληκάρη, την έβρισε και τη χαστούκισε. Το επεισόδιο ξεκίνησε μετά την αναφορά του ιερέα για την παρουσία στη Θεία Λειτουργία της κα Δεληκάρη.

Τότε η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, με αφορμή τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τελικά χαστούκισε την βουλευτή. Η γυναίκα, σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα proininews, φέρεται να έχει σχέση με συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα και να ήταν υποψήφια βουλευτής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ