ΝΔ για δηλώσεις Σκουρλέτη: Στην Κουμουνδούρου συμφωνούν μόνο στη σταθερή ανάγκη τους για την καρέκλα

Τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ Πάνου Σκουρλέτη, σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία.  «Ούτε 24 ώρες αφότου ο κ. Τσίπρας απέκλεισε εκ νέου το σενάριο της κυβέρνησης ηττημένων, ο κ. Σκουρλέτης σε άλλη γραμμή δηλώνει ότι αν βγαίνουν οι συσχετισμοί μπορεί να δημιουργηθεί κυβέρνηση, ακόμη και αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεύτερος», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

«Δηλαδή, ένα σχήμα με ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Βαρουφάκη, ΚΚΕ. Είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε πρόγραμμα έχει, ούτε πρόταση διακυβέρνησης. Υπάρχει κάτι, πάντως, στο οποίο συμφωνούν στην Κουμουνδούρου: η σταθερή ανάγκη τους για την καρέκλα», προσθέτει η Πειραιώς.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Σκουρλέτης, καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή του Action24 δήλωσε πως το κόμμα του κινείται με τροχιά πρωτιάς, ωστόσο «προσωπική μου άποψη είναι, και αυτό εισηγούμουν και στο κόμμα μου, πως εάν οι συσχετισμοί είναι τέτοιοι και το επιτρέψουν, ναι, εάν υπάρχει το άθροισμα εδρών (σε συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με άλλα κόμματα που θα έχουν μπει στη Βουλή), θα συγκροτήσουμε κυβέρνηση, και σε αυτό νομίζω δεν θα είχε κανείς αντίρρηση. Και με αυτή την έννοια, προφανώς όποιος συγκροτεί κυβέρνηση είναι ο νικητής».

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ