“Να ενδυναμώσουμε τις δομές”

“Να ενδυναμώσουμε τις δομές”

 

Το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Ειδικών Νοσημάτων στην Πεντέλη, επισκέφθηκε ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, επισημαίνοντας ότι «για να περάσουμε την κρίση και να σταθούμε όρθιοι χρειάζεται να ενδυναμώσουμε τις δομές και τις διαδικασίες κοινωνικής προστασίας».

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εγκαινίασε το έργο εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης δύο πτερύγων του Νοσοκομείου: το Διακλαδικό Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης Ενόπλων Δυνάμεων και το Διακλαδικό Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Ενόπλων Δυνάμεων.

«Είναι δύο υποδομές πάρα πολύ κρίσιμες και πάρα πολύ σημαντικές, που μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες σε ένα ευρύτατο φάσμα, στις Ένοπλες Δυνάμεις και όχι μόνο», ανέφερε ο κ. Παναγιωτόπουλος συμπληρώνοντας ότι «για παράδειγμα, εδώ μπορούν να βρεθούν απλοί Έλληνες πολίτες, κάτοικοι από την ακριτική Ελλάδα, από τα νησιά μας, άνδρες και γυναίκες, που χρειάζεται να τους προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, για να σταθούν στα πόδια τους και να ξαναγυρίσουν στα νησιά και τα χωριά τους, υγιείς».

Στη συνέχεια ο υπουργός συνεχάρη το προσωπικό όλων των κλάδων κάνοντας λόγο για «ένα επίτευγμα της διακλαδικότητας στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων».

«Σας συγχαίρω όλους, από την ηγεσία μέχρι τον τελευταίο σε βαθμό, που δουλέψατε με φιλότιμο και όραμα, για να μπορέσουμε, σήμερα, να εγκαινιάσουμε αυτές τις λαμπρές εγκαταστάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ