Μυλωνάκης: Είστε η Κυβέρνηση της επιτελικής αποτυχίας που εξαθλιώνει τον ελληνικό λαό

«Ετεροχρονισμένη» χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Αντώνης Μυλωνάκης καθώς όπως είπε «αργά καταλάβε πως η Κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορεί άλλο να τραβήξει το κάρο». Αναρωτήθηκε εάν τελικά το ΚΙΝΑΛ είναι υπέρ της πρότασης δυσπιστίας και θέλει να φύγει αυτή η κακή Κυβέρνηση και να πάμε σε εκλογές, ή εάν αυτό που πραγματικά επιθυμεί είναι να πάει σε «ένα καινούριο νταλαβέρι» με τη ΝΔ.

Καταλόγισε στην Κυβέρνηση ότι «πάει σε λάθος μονοπάτια». Εμείς, πρόσθεσε πως «ως Ελληνική Λύση έντιμα, σας κάναμε από τηνπ΄ρωτη στιγμή εποικοδομητική αντιπολίτευση. Σας κάναμε προτάσεις. Σας δίναμε λύσεις. Σχολιάζοντας τις ομιλίες των υπουργών ότι χρειάζεται χρόνος για να αντιμετωπιστούν οι στρεβλώσεις και οι αδυναμίες του Κράτους, αναρωτήθηκε «τί είσαστε, προπονητές ομάδας και χρειάζεστε χρόνο; Τελείωσε ο χρόνος σας. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Πεθαίνουν άνθρωποι κάθε ημέρα»

Για την οικονομία, ανέφερε ότι η κυβέρνηση δεν έχει καταλάβει «πού πάει το πράγμα» Αγοράζουμε το ηλεκτρικό ρεύμα πανάκριβο από αυτούς οι οποίοι το παράγουν με λιγνίτη. Είστε « η Κυβέρνηση της επιτελικής αποτυχίας, η Κυβέρνηση που εξαθλίωσε τον ελληνικό λαό και τον βυθίζει ακόμα περισσότερο στον οικονομικό μαρασμό. Ο Έλληνας είναι ένας περήφανος λαός. Τον έχετε υποτιμήσει, τον έχετε τρομοκρατήσει, τον έχετε απαξιώσει, τον έχετε ευτελίσει. Ήρθε η ώρα να φύγετε, για να πει ο ελληνικός λαός τι θέλει από εδώ και πέρα, ποιος θέλει να τον κυβερνήσει»

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.