Κορονοϊός – Μυλωνάκης στον Realfm: Η αγορά είναι σχεδόν κατεστραμμένη – Ελάχιστα μαγαζιά θα αντέξουν

“Δεν αμφισβητεί κανείς ότι ο κορονοϊός είναι σκληρός, ανθεκτικός και επιθετικός και χρήζει της προσοχής μας. Όμως άλλο προσοχή και λογική και άλλο παραλογισμός. Η πανδημία εξελίσσεται όπως ακριβώς είχαν πει οι ειδικοί από την αρχή. Και πιθανόν να υπάρχει και ένα τρίτο κύμα” δήλωσε ο βουλευτής της “Ελληνικής Λύσης”, Αντώνης Μυλωνάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Τα λάθη της κυβέρνησης είναι τεράστια. Είχαμε τονίσει στην κυβέρνηση ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε το δεύτερο κύμα και να μην κάνουμε τρία πραγματάκια. Δεν θα έπρεπε να ανοίξουν με αυτόν τον τρόπο το καλοκαίρια τα βόρεια σύνορά μας. Ήταν βεβιασμένη ενέργεια και τα χρήματα που μπήκαν ήταν ελάχιστα. Η πρωτοβάθμια φροντίδα είναι το Α και το Ω για να μην “μπουκώνουν” τα νοσοκομεία” σημείωσε.

“Η αγορά είναι σχεδόν κατεστραμμένη, ελάχιστα μαγαζιά θα μπορέσουν να αντέξουν από εδώ και πέρα. Όσο πίσω κι αν πάνε οι οφειλές των επιχειρήσεων, δύσκολα θα μπορέσουν και το 2021 ή το 2022 να αποπληρωθούν και να τα βγάλουν πέρα. Εμείς δεν θα κλείναμε ποτέ και με αυτόν τον τρόπο τους χώρους εστίασης” υπογράμμισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ