Μόνο στο enikos.gr:Συνεδριάζει το Κίνημα Νικολόπουλου

Κεκλεισμένων των θυρών συνεδριάζουν αυτή την ώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο των Πατρών οι εκπρόσωποι από όλους τους νομούς της Πελοποννήσου του Κινήματος Αναγέννησης (ΚΙΝ.Α), συντονιστής του οποίου είναι ο Νίκος Νικολόπουλος, πρώην βουλευτής της ΝΔ.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν πως πρώτο θέμα που μπήκε στο τραπέζι της 1η Συνόδου του ΚΙΝ.Α ήταν οι μορφές της οργανωμένης εσωκομματικής αντίδρασης μέσα από νέους τρόπους, μαχητικούς ακόμα και ακτιβιστικούς, προκειμένου να ξυπνήσουν τα αντανακλαστικά των κάθε λογής εκπροσώπων, των κομματικών οργανώσεων που έχουν τελικούς αποδέκτες τους «γαλάζιους» Βουλευτές.

Οι «κινηματίες» της κεντροδεξιάς συμφώνησαν να κρατήσουν κατά το δυνατόν «Επτασφράγιστο Μυστικό» το σχέδιο και τις επιμέρους δράσεις, προκειμένου, όπως λενε, να υπάρξει «αιφνιδιασμός» αλλά κυρίως αποτελεσματικότητα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι διάλεξαν να συναντηθούν ακριβώς τη ίδια ώρα που οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί συναποφασίζουν για το αποτέλεσμα κάθε κοινωνικής και εργασιακής κατάκτησης.

Ο συντονιστής του ΚΙΝ.Α. Νίκος Νικολόπουλος αφού επέμεινε στον εναλλακτικό δρόμο εξόδου από την κρίση που η Ν.Δ. προεκλογικά είχε χαράξει και είχε παρουσιάσει στα ΖΑΠΕΙΟ Ι,ΙΙ,ΙΙΙ μίλησε για ένα νέο εθνικό σχέδιο δράσης που έχει όραμα αλλά και συγκεκριμένο οδικό χάρτη καθώς και χρονοδιάγραμμα.

Ο Αχαιός Βουλευτής επισήμανε ότι «η τρικομματική κυβέρνηση αποφασίζει σαν να έχει άγνοια των δοκιμασιών και των αντοχών του ελληνικού λαού και μόνον έτσι εξηγείται την αμετροέπεια που διακρίνει τους τρεις αρχηγούς».

«Οι πολίτες και ψηφοφόροι δεν είναι δουλοπάροικοι. Και μπορεί να λέει ψευδόμενος και με κομπασμό ο Αντ. Σαμαράς ότι δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος  -λες και είναι «ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ή ΕΛΕΩ ΤΡΟΪΚΑΣ» – αλλά σύντομα θα καταλάβει ότι έπρεπε να τον απασχολεί το κόστος των αποφάσεων του, στις ευπαθείς ομάδες των νεόπτωχων, των αναπήρων, των πολυτέκνων, των ανέργων, των συνταξιούχων κ.α. Δεν έχουν τα προς το ζην και φυσικά ούτε λόγος για το “εύ ζην” με το νέο πακέτο βρίσκονται προ 11 ή 13 βημάτων από την απόλυτη φτωχοποίηση  και περιθωριοποίηση », τόνισε μεταξύ άλλων.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι οι παρευρισκόμενοι συμφώνησαν ότι τα «χτυπήματα» τις επόμενες μέρες πρέπει να’ ναι «οδυνηρά και αποτρεπτικά ενός νέου τιτανικού».

Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα από την εισήγηση: «Η ιστορία με τους μουσικούς του «Τιτανικού» που έπαιζαν για να κρατούν ήρεμο τον κόσμο την ώρα του ναυαγίου, αλλά και για λόγους αξιοπρέπειας και μεγαλείου, είναι γνωστή. Εμείς δεν πρέπει να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια».

Επίσης, συζητήθηκε το ενδεχόμενο της μυστικής και φανερής συνεργασίας των «Κινηματιών» με συγκεκριμένα κοινοβουλευτικά στελέχη που έχουν ήδη μοιρασθεί ανησυχίες και σχέδια δράσης με αρκετά μέλη των πυρήνων του Κινήματος Αναγέννηση.

Οι «Κινηματίες» είχαν προσκαλέσει πριν την έναρξη της 1ης συνόδου τους, ομάδες ένστολων, συνταξιούχων, δικαστικών, ευπαθών ομάδων καθώς και εκπροσώπους του Σωματείου των απολυμένων Stagers.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αποφασίστηκε και συγκροτήθηκε Ομάδα Τεκμηρίωσης, η οποία αφού συγκεντρώσει όλα τα video ομιλιών των σημερινών Κυβερνητικών- Αρχηγών, Υπουργών, Βουλευτών- με όλες τις σχετικές ομιλίες εντός και εκτός Βουλής, θα αναρτώνται στο διαδίκτυο και κατά χιλιάδες θα “εξαπολύονται” τα mails και τα sms προς χιλιάδες αποδέκτες σ’ όλη την επικράτεια.

Οι νεολαίοι του Κινήματος, οι οποίοι από την πλευρά τους, θα αναλάβουν να υλοποιήσουν τα σχέδια του «ηλεκτρονικού πολέμου», τόνισαν: «Η ένοχη σιωπή είναι στα χέρια μας να σπάσει. Μπορούν και πρέπει να ηττηθούν όσοι δεν θέλουν να είναι εντολοδόχοι του Ελληνικού λαού και μαζί τους και οι “νταβατζήδες” που περιμένουν να μοιράσουν τα ιμάτια κάτω από σταυρωμένο απροστάτευτο κόσμο που ζει ένα δράμα μια τραγωδία τα τρία τελευταία χρόνια στο πετσί του.

Η απόγνωση φέρνει την αντίσταση που κρατά ζωντανή την ελπίδα της ανάστασης και την αναγέννησης».

 

Στα σχέδια των «Κινηματιών» είναι , αμέσως με την κατάθεση στην Βουλή του νέου  μέτρων , ο κάθε νομαρχιακός πυρήνας να αναλάβει τη διοργάνωση συνεντεύξεων Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ προκειμένου να παρουσιαστεί, όπως αναφέρουν, ο «εναλλακτικός δρόμος».

 

 

 

  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ