Μητσοτάκης: Το σχόλιο για την ομιλία Τσίπρα στο «Παραμύθι με καφέ» – «Μέχρι σήμερα μας σέρβιρε παραμύθια ξεροσφύρι»

Στην καφετέρια «Παραμύθι με καφέ» στην Νέα Σμύρνη μιλάει αυτή την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε αυτή την επιλογή.

Μητσοτάκης: Οι δικαιούχοι του ΕΚΑΣ δεν θα πληρώνουν φάρμακα

Ο Πρωθυπουργός κατά τη συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ, είπε χαρακτηριστικά ότι «είναι λίγο ειρωνικό που επέλεξε να επισκεφθεί ένα τέτοιο μαγαζί».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι «θα πάει να μιλήσει σε ένα στέκι καφέ στην Νέα Σμύρνη που λέγεται «Παραμύθι με καφέ». Είναι μια πρόοδος γιατί μέχρι σήμερα μας σέρβιραν παραμύθια ξεροσφύρι».

Μητσοτάκης: Ο Θεοδωρικάκος είπε το αυτονόητο – ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ θα επιστρέψουν στον έλεγχο του Δημοσίου

Πρόσθεσε δε, ότι «νέα παραμύθια ο ελληνικός λαός από τον κ. Τσίπρα δεν πρόκειται να πιστέψει επειδή τον είδε και τον δοκίμασε. Είδε ότι δεν έχει καμία δυνατότητα να υλοποιήσει αυτά που λέει. Από την άλλη έχει μια κυβέρνηση που προσπαθεί και διορθώνει τα λάθη της. Δεν υποσχέθηκα θαύματα. Έθεσα τις βάσεις για να αλλάξει η χώρα πίστα. Είμαι πια πιο έμπειρος μετά από 4 χρόνια. Από τώρα έως τις 21 Μαΐου θα γυρίσουμε όλη την Ελλάδα και εκείνο το βράδυ θα επιστρέψουμε σπίτι μας και θα σεβαστούμε την ετυμηγορία του παντοδύναμου και κυρίαρχου λαού».

Χαμός στα social media

Η ονομασία του μαγαζιού στην Νέα Σμύρνη και η επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει εκεί, σχολιάστηκε ευρέως στα social media.

Την αρχή έκανε ο βουλευτής της ΝΔ, Χριστόφορος Μπουτσικάκης ο οποίος ειρωνεύτηκε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, υπαινισσόμενος ότι θα δώσει ψευδείς προεκλογικές υποσχέσεις.

“Ο παραμυθάς θα βρεθεί στον φυσικό του χώρο. Θα ξεκινήσει με τον «Πινόκιο», έγραψε ο βουλευτής κ. Μπουτσικάκης.

«Ρισπέκτ στους επικοινωνιολόγους του ΣΥΡΙΖΑ. Καλύτερη επιλογή χώρου δεν θα μπορούσε να γίνει. Αυτό είναι κίνηση ΜΑΤ» τόνισε ένας χρήστης στο Twitter.

Άλλος έγραψε, «αν μη τι άλλο τουλάχιστον έχουν χιούμορ στην τοπική του ΣΥΡΙΖΑ. Καλημερούδια σε όλους και όλες».

Χρήστης τονίζει επίσης ότι «ο πρόεδρος @atsipras θα μιλήσει στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο…στην καφετέρια “Παραμύθι με καφέ.”  Θα μας αφηγηθεί τα παραμύθια της Χαλιμάς και το πώς θα χαρίσει τα δάνεια όλης της χώρας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ