Μητσοτάκης: Θετική ψήφος μας στη συμφωνία δεν σημαίνει εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση

«Η όποια θετική ψήφος μας στη συμφωνία κάθε άλλο παρά θα σημαίνει έκφραση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης», επισημαίνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ημερησία» ενώ χαρακτηρίζει την επιτυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων ως «μονόδρομο για την Ελλάδα».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας τονίζει ότι σε περίπτωση, ωστόσο, που δεν επιτευχθεί συμφωνία τότε η κυβέρνηση θα πρέπει να παραιτηθεί, ενώ εάν η κυβέρνηση δεν διασφαλίσει την απαιτούμενη πλειοψηφία κατά την ψήφιση νομοσχεδίων «τότε – ακόμη και αν έχει ψηφιστεί η συμφωνία- θα τεθεί με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ζήτημα δεδηλωμένης και η κυβέρνηση δεν θα μπορεί να συνεχίσει με την παρούσα μορφή».

Ο κ. Μητσοτάκης χαρακτηρίζει αναγκαία την ανασυγκρότηση της παράταξής τους και σημειώνει πως η συζήτηση έχει ήδη ανοίξει, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Πράγματι, το ζητούμενο είναι η ανασυγκρότηση της ΝΔ και η δημιουργία ενός σύγχρονου κόμματος που θα ξαναδώσει ελπίδα στους πολίτες» προσθέτει ο κ. Μητσοτάκης.

Διαβάστε επίσης:

Δραγασάκης: Να επιμείνουμε σε μια καθαρή λύση

Ασημακοπούλου: Να αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ την ευθύνη για τη συμφωνία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ