Μητσοτάκης: Θα γρατζουνιστούμε, θα λασπωθούμε αλλά θα είμαστε παρόντες – Η επίσκεψη με τον Χαρδαλιά στον Βύρωνα

Στον Βύρωνα μαζί με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκο Χαρδαλιά βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των περιοδειών για τη στήριξη των υποψηφιοτήτων της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Το απόγευμα θα επισκεφτεί την Κόρινθο, στο πλευρό του υποψήφιου Περιφερειάρχη, Δημήτρη Πτωχού.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στο Νίκο Χαρδαλιά επισημαίνοντας:

Μητσοτάκης και Χαρδαλιάς στον Βύρωνα

«Να μην κρυβόμαστε από τα δύσκολα. Να στεκόμαστε με θάρρος μπροστά στους πολίτες, να δεχόμαστε την κριτική τους και να προσπαθούμε διαρκώς να γινόμαστε καλύτεροι. Αυτό σημαίνει η αρένα της πολιτικής αντιπαράθεσης. Θα γρατζουνιστούμε, θα ματώσουμε, θα λασπωθούμε αλλά θα είμαστε παρόντες για να κάνουμε τις ζωές σας καλύτερες. Το κάνουμε ως κυβέρνηση και οφείλει να κάνει το ίδιο η Περιφέρεια Αττικής», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει κρίσιμο ρόλο στο κυβερνητικό αναπτυξιακό όραμα.

Μητσοτάκης- Χαρδαλιάς στον Βύρωνα

«Συμφωνούμε με την έντονη πολιτική χροιά όχι γιατί μας ενδιαφέρει να βαφτεί ξανά, ο χάρτης γαλάζιος αλλά γιατί θέλουμε να στηρίξουμε πρόσωπα που συμμερίζονται την αντίληψη μας για την αναπτυξιακή δυναμική της χώρας και θα μπορούν να υλοποιήσουν σε συνδυασμό με την κυβέρνηση, κρίσιμες επιλογές», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Ο πρωθυπουργός περπάτησε στις γειτονιές στο Δήμο Βύρωνα, συνομίλησε με κατοίκους για την ακρίβεια και τις συντάξεις και στη συνέχεια ο Νίκος Χαρδαλιάς μίλησε στους πολίτες δηλώνοντας «έτοιμος να δώσει τον αγώνα για να πάει η Αττική μπροστά και μάλιστα υποσχέθηκε να ξεπαγώσουν σημαντικά έργα «με χρονοδιαγράμματα που θα υλοποιηθούν».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ