Μητσοτάκης: Τελειώνουμε με τις γιάφκες των μπαχαλάκηδων – Εξαρθρώθηκε ένας επικίνδυνος επιχειρησιακός βραχίονας της νέας τρομοκρατίας – ΒΙΝΤΕΟ

“Τελειώνουμε με τις γιάφκες των μπαχαλάκηδων και των κατασκευαστών μολότοφ και των διακινητών εντός των πανεπιστημίων και τα πανεπιστήμια αποδίδονται στους φυσικούς χρήστες τους” δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κληθείς να σχολιάσει την αστυνομική επιχείρηση, που βρίσκεται σε εξέλιξη στην ΑΣΟΕΕ.

“Οι παρεμβάσεις γίνονται όταν είμαστε απολύτως σίγουροι για την επιτυχία της κάθε επιχείρησης”, τόνισε ο Πρωθυπουργός σε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και συμπλήρωσε πως “αργά αλλά σταθερά αποκαθίσταται η ασφάλεια και η τάξη στη χώρα”.

Σχετικά με την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχάρη την υπηρεσία για την εξάρθρωση ενός επικίνδυνου επιχειρησιακού βραχίονα της νέας τρομοκρατίας στη χώρα, όπως είπε, και μίλησε για συστηματική έρευνα και δεμένη δικογραφία για τα στοιχεία της οποία θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη.

“Όταν μιλάμε για ασφάλεια αντίστοιχες επιχειρήσεις λαμβάνουν χώρα σε όλη την επικράτεια. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες θα αισθανθούν και πάλι ασφαλείς. Αυτή η πολιτική δεν έχει ταξικό πρόσημο. Ασφάλεια ίσον ελευθερία και η ασφάλεια αποκαθίσταται στη χώρα”, τόνισε ο Πρωθυπουργός.

Σχετικά με το προσφυγικό, ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η έξαρση του προβλήματος μέσα στο καλοκαίρι ήταν κάτι απρόοπτο. Η κυβέρνηση αυτή έχει άλλη πολιτική από την προηγούμενη για το συγκεκριμένο ζήτημα, είπε, και έστειλε το μήνυμα ότι “το σύστημα σφίγγει” καθώς όσοι δικαιούνται άσυλο, θα το παίρνουν και όσοι δεν δικαιούνται, θα επιστρέφουν, είτε στην Τουρκία είτε στις χώρες προέλευσής τους. Σημείωσε, επίσης, πως θα δημιουργηθούν κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ