Μητσοτάκης στο TikTok: «Στις 25 Ιουνίου δεν πάμε παραλία, πάμε να ψηφίσουμε»

Νέο βίντεο ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δίνοντας το σύνθημα ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

«Η χώρα έχει νέο υπηρεσιακό πρωθυπουργό τον κ. Ιωάννη Σαρμά, έγκριτο νομικό, ο οποίος και θα είναι ο ένοικος του Μεγάρου Μαξίμου από τώρα μέχρι και τις 25 Ιουνίου», λέει στην αρχή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια, στο βίντεο φαίνονται πλάνα με τον Κυριάκου Μητσοτάκη την ώρα που περιμένει τον υπηρεσιακό πρωθυπουργό Ιωάννη Σαρμά στο Μέγαρο Μαξίμου, έχοντας προετοιμάσει έναν φάκελο με τις εκκρεμότητες που πρέπει να διεκπεραιώσει.

Ακόμη, από τα πλάνα δεν έλειπε και ο Peanut, το χαριτωμένο σκυλάκι του κ. Μητσοτάκη, που αποχωρεί από το Μέγαρο Μαξίμου και θα εγκατασταθεί μαζί του στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Πειραιώς.

Τέλος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισημαίνει ότι σε τέσσερις εβδομάδες θα έχουμε και πάλι εκλογές τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου δεν μετράνε καθόλου. «Όλα ξεκινούν και πάλι από την αρχή. Οπότε να θυμάστε ότι 25 Ιουνίου δεν πάμε παραλία πάμε και πάλι να ψηφίσουμε», υπογραμμίζει συγκεκριμένα.

Δείτε το βίντεο

 

@kyriakosmitsotakis_ Πάμε απ’την αρχή #kyriakosmitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ