Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Θα λογοδοτήσουμε και οι δύο στις επόμενες εκλογές

«Θα καταθέσω στα πρακτικά κ. Τσίπρα τέσσερις σελίδες από τίτλους άρθρων που μιλούν με πολύ θετικά λόγια για την πατρίδα μας, για τις οικονομικές της επιδόσεις, για το γεγονός ότι για πρώτη φορά δανειζόμαστε με αρνητικά επιτόκια, για τον τρόπο με τον οποίο διοργανώσαμε την επιχείρηση εμβολιασμού, ότι ήμασταν από τις πρώτες χώρες που καταθέσαμε το σχέδιο μας για το Ταμείο Ανάκαμψης και εντός της ημέρας θα έχει εγκριθεί και το γεγονός ότι αφήνουμε πίσω μας σκοτεινές εποχές, μόνο καλό είναι», είπε κατά την τριτολογία του στη συζήτηση του εργασιακού νομοσχεδίου στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Και ήταν όντως σκοτεινές κάποιες από τις εποχές αυτές και επειδή διαπίστωσα ότι ενοχληθήκατε από τη σχετική αναφορά που έκανα για τα 40 χρόνια από την είσοδο της Ελλάδας στην Ε.Ε., θα πρέπει να σας πω ότι η ιστορία των παρατάξεων μας, η προσωπική διαδρομή του καθενός δεν διαγράφεται και ούτε ξεχνιέται. Λογοδοτούμε όλοι μας απέναντι στην Ιστορία», είπε ακόμη ο κ. Μητσοτάκης και εν συνεχεία έστειλε μήνυμα στον ΣΥΡΙΖΑ για τις επόμενες εκλογές.

«Λογοδοτώ στον ελληνικό λαό ως εκλεγμένος πρωθυπουργός και εσείς ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και στο τέλος και οι δύο θα λογοδοτήσουμε στις επόμενες εκλογές», είπε και πρόσθεσε: «Καταθέτω στα πρακτικά τον ενδεικτικό κατάλογο με τα θετικά δημοσιεύματα για τη χώρα. Καταλαβαίνω ότι οτιδήποτε καλό γράφεται για τη χώρα, όχι για την κυβέρνηση, σας προκαλεί μία σχετική δυσφημία. Το δείχνετε, εξάλλου, μέσα απ’ αυτά που λέτε. Είναι καλό, όμως, η χώρα να αναγνωρίζεται ως ένας αξιόπιστος παίκτης στη γεωπολιτική σκακιέρα. Αλλά το τι γράφει ο ξένος Τύπος έχει μικρή σημασία. Είναι το τι πιστεύουν οι πολίτες και αυτό θα σας το δείξουν μία και καλή, όταν θα έρθει η ώρα των επόμενων εκλογών».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ