Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Σας ρωτώ σαν πατέρα, κατηγορείτε την κυβέρνηση ότι καλύπτει παιδεραστές;

Επίθεση στον Παύλο Πολάκη μετά τις αναρτήσεις που έκανε στο Facebook έκανε από το βήμα της Βουλής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Πρωθυπουργός ζήτησε μάλιστα από τον Αλέξη Τσίπρα να καταδικάσει ανοιχτά και απερίφραστα αυτή τη συμπεριφορά και κάποια στιγμή να διαγράψει κάποιο στέλεχος γι’ αυτές τις συμπεριφορές.

«Οι ενορχηστρωτές της αθλιότητας πρέπει να βγουν κάποια στιγμή από το κάδρο γιατί η τοξικότητα που εισάγουν, δηλητηριάζει την πολιτική ζωή, απειλούν την κοινωνική συνοχή και δυσχεραίνουν τη λειτουργία της Δημοκρατίας» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνέχισε:

«Σας κοιτώ στα μάτια και ρωτώ: κατηγορείτε την κυβέρνηση ότι καλύπτει παιδεραστές και ότι η κυβέρνηση διακινεί κύκλωμα ανηλίκων; Πώς τολμά βουλευτής σας να διαλαλεί ότι ανήλικα ψωνίζονται από μη κυβερνητικές οργανώσεις. Ο κ. Πολάκης κάνει χυδαίες αναρτήσεις αφήνοντας υπονοούμενα. Κύριε Τσίπρα σας καλώ να απαντήσετε ως Αλέξης Τσίπρας, πατέρας δύο παιδιών στον Κυριάκο Μητσοτάκη πατέρα τριών παιδιών».

Αναφέρθηκε στην κα Αγαπηδάκη, λέγοντας ότι έσκυψε πάνω από το πρόβλημα των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων και το έλυσε και απευθυνόμενος ξανά στον Αλέξη Τσίπρα επανήλθε στο θέμα Πολάκη. “Γι’ αυτή την κα Αγαπηδάκη – συνέχισε ο πρωθυπουργός – ο κ. Πολάκης ανεβάζει ανάρτηση «Αγαπηδάκι το τρολάκι της ΝΔ». Περιμένω αν μη τι άλλο αυτή τη συμπεριφορά να την καταδικάσετε απερίφραστα και κάποια στιγμή να διαγράψετε στέλεχός σας για αυτά τα οποία λέγονται”.

«Ίσως όμως αυτή να είναι η διαφορά μας» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα. «Εμείς έχουμε την κα Αγαπηδάκη και εσείς τον κ. Πολάκη. Σας ρωτώ και πάλι κα περιμένω καθαρές απαντήσεις. Αν σας εκφράζουν οι χυδαιότητες του κ. Βαξεβάνη ή μήπως προτιμάτε την «Αυγή». Αναρωτιέμαι πώς τοποθετούνται και τα υπόλοιπα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Απαντήστε ως πολιτικός σε ένα πολιτικό. Αν είστε με την επίσημη εφημερίδα σας, πώς εξηγείτε ότι ο διευθυντής της μία ημέρα πριν έλεγε ότι υπάρχουν παιδεραστές που βρίσκονται στο περιβάλλον του πρωθυπουργού. Πόσα πρόσωπα έχει αλήθεια το επιτελείο σας;»

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Πρωθυπουργός τόνισε “μίλησα για τις δημοσιεύσεις των βουλευτών σας. Είστε υπόλογος για τους βουλευτές σας. Να πάρετε θέση γι’ αυτή τη λάσπη η οποία εκτοξεύεται προς μια ολόκληρη παράταξη που γεννήθηκε για να υπηρετεί την πατρίδα και όχι για να τη διασύρουν τα τρολ της Κουμουνδούρου».

«Υπό κανονικές συνθήκες το αντικείμενο της συζήτησης θα ήταν διαφορετικό. Μία τέτοια αντιπαράθεση δεν αξίζει σε αυτό που ζητά η κοινωνία. Γίνεται για να υπάρξει κάθαρση του πολιτικού κλίματος» συνέχισε ο πρωθυπουργός. «Μακάρι, το εύχομαι, να αποκηρύξετε ανοικτά αυτές τις απαράδεκτες συμπεριφορές. Να ακούσουμε καθαρές κουβέντες. Αλλά επιλέξατε να μετατρέψετε ένα κοινωνικό θέμα εθνικών διαστάσεων σε ένα ύπουλο χτύπημα και πλήγμα, υποτίθεται, στο προσωπικό μου κύρος. Τώρα αποφασίσατε να επενδύσετε στην επίπλαστη ηθικολογία. Επιλέξατε να επενδύσετε στην υπόθεση Λιγνάδη ποντάροντας σε ένα θέμα γνωρίζοντας καλά το λαϊκισμό που θα μεταμορφώσει τους γερμανοτσολιάδες του 2011 στους παιδεραστές του 2021».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ