Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Δεν θα αναλάμβανα διαχειριστής σε πολυκατοικία που χτίσατε εσείς ως πολιτικός μηχανικός

Στην τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξή που παραχώρησε στο Star και δήλωσε πως ο Πρωθυπουργός δεν κάνει ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας, απάντησε κατά τη δευτερολογία του στη Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αν εσείς είχατε κάποιον ο οποίος γεννά όχι 30 εκ. ευρώ χρέη κάθε χρόνο στην επιχείρησή του αλλά 500 χιλιάδες θα τον επιλέγατε για διαχειριστή της πολυκατοικίας σας; Εμείς έχουμε επιλέξει για πρωθυπουργό τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος υποσχέθηκε εξυγίανση των οικονομικών του κόμματός του το 2016 και κάθε χρόνο φορτώνει στον Έλληνα φορολογούμενο 30 εκατομμύρια ευρώ, 128 εκατ. ευρώ σε τέσσερα χρόνια…», ήταν η τοποθέτηση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για να απαντήσει την Τετάρτη ο κ. Μητσοτάκης. «Επιτρέψτε μου να τελειώσω γιατί το οφείλω, πρέπει να απαντήσω σε μία μεγάλη απρέπεια, την οποία είπατε στην τηλεοπτική σας συνέντευξη γιατί κάνατε χιουμορτάκι ότι δήθεν δεν κάνω ούτε για διαχειριστής πολυκατοικίας. Σίγουρα δεν θα αναλάμβανα διαχειριστής σε πολυκατοικία που έχετε χτίσει εσείς ως πολιτικός μηχανικός», είπε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.

«Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι ότι οι Έλληνες μου ανέθεσαν να διαχειριστώ την τύχη μίας χώρας που επί 5 χρόνια προσπαθούσατε να κατεδαφίσετε και αυτό, πράγματι, είναι δύσκολο έργο», συμπλήρωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ