Μητσοτάκης: Προσωπική μου δέσμευση να ολοκληρωθούν τα αντιπλημμυρικά έργα – ΒΙΝΤΕΟ

“Από την πρώτη στιγμή η Νέα Δημοκρατία στάθηκε στο πλευρό των ανθρώπων οι οποίοι επλήγησαν από μία πρωτοφανή, φυσική καταστροφή”, τόνισε αρχικά ο Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος επισκέπτεται αυτή την ώρα τη Μάνδρα.

Ο κ. Μητσοτάκης ενημερώνεται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πληγέντες που είδαν όλη τους τη ζωή και τα υπάρχοντα να χάνονται μέσα σε λίγες ώρες, ενώ μιλώντας στις κάμερες δήλωσε: “Η Μάνδρα μετράει ακόμα τις πληγές της, με κατεστραμμένες υποδομές και με ανθρώπους που παλεύουν να ξαναβάλουν τη ζωή τους σε μια τάξη”.

“Αυτό που επιβάλλεται σήμερα, είναι το συντομότερο δυνατόν, χωρίς καμία γραφειοκρατία, οι άνθρωποι που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται να πάρουν το έκτακτο οικονομικό επίδομα, ώστε να ξαναρχίσουν να τακτοποιούν τις ζωές τους” τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συμπλήρωσε: “Να προχωρήσουν τα μέτρα υποδομής στο δήμο Μάνδρας, και βέβαια, σε απόλυτη προτεραιότητα, και αυτό αποτελεί προσωπική μου δέσμευση, να ολοκληρωθούν επιτέλους τα σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα, τα οποία δεκαετίες τώρα δεν έχουν γίνει”.

Ο κ.Μητσοτάκης δήλωσε πως για τα αντιπλημμυρικά έργα που δεν έχουν γίνει, “υπήρχαν πόροι, υπήρχαν μελέτες και υπάρχουν ευθύνες που τα έργα αυτά δεν έχουν προχωρήσει.

Σημείωσε επίσης ότι οι κάτοικοι της Μάνδρας βίωσαν μια απόλυτη καταστροφή και ότι «θρηνήσαμε αχρείαστα 23 θύματα».

Δείτε το απόσπασμα των δηλώσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον ΣΚΑΙ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ