Μητσοτάκης: Η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή και ενωμένη κεντροδεξιά – ΒΙΝΤΕΟ

«Σήμερα περισσότερο παρά ποτέ η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή και ενωμένη κεντροδεξιά. Οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας θα προχωρήσουν το συντομότερο δυνατό» σημείωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε «όλες και όλους τους φίλους να συμμετέχουν μαζικά σε αυτήν την εκλογή διότι μόνο η μαζική συμμετοχή θα μπορεί να επουλώσει το μεγάλο τραύμα που άνοιξε στη Νέα Δημοκρατία το φιάσκο της περασμένης Κυριακής». 

Όπως είπε ο κ. Μητσοτάκης «ζούμε σε μια πολύ τεταμένη εποχή και σε μια τεταμένη περιοχή. Η έκρηξη μιας βόμβας, χθες, λίγα μέτρα έξω από τη Βουλή μας επιβεβαιώνει ότι η μάχη κατά της τρομοκρατίας, εγχώριας και διεθνούς, είναι συνεχής.  

Η κατάρριψη ενός μαχητικού αεροσκάφους από την Τουρκία μας υπενθυμίζει ότι ζούμε σε μια περιοχή  με πολύ έντονες γεωπολιτικές αναταράξεις.

Η σημερινή συζήτηση του προϋπολογισμού μας υπενθυμίζει ότι έχουμε μια Κυβέρνηση που οδηγεί την οικονομία στη λάθος κατεύθυνση, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον αφανισμό και τη χώρα στα βράχια.»

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μπακογιάννη: Δεν αποκλείω να έγινε σαμποτάζ την Κυριακή – ΒΙΝΤΕΟ

Δένδιας: Πρώτα το συνέδριο μετά οι εκλογές…

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ