Μητσοτάκης: Η απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ για τον γιο του

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο “Ενώπιος Ενωπίω” και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ερωτηθείς για τον ΣΥΡΙΖΑ και την συναίνεση σε μια περίοδο υγειονομικής κρίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε ότι δεν πρέπει να μπερδεύουμε τη συνεννόηση με την συγκυβέρνηση.

“Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη και η κυβέρνηση πάντα επιδίωξε τη συνεννόηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε πάντα το αντίθετο από ό,τι έκανε η κυβέρνηση. Συστηματικά. Επέλεξε να σπεκουλάρει πολιτικά πάνω στην πανδημία” είπε χαρακτηριστικά. Και συνέχισε: “Το θεωρώ μεγάλο λάθος και δεν φαίνεται να αποδίδει και πολιτικά. Και να απέδιδε, πάλι λάθος θα ήταν. Ήταν ανήθικο αυτό που έγινε από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά αυτή είναι η τακτική που έχει επιλέξει ο αρχηγός της. Θα κριθεί στις επερχόμενες εκλογές”.

Ενώ αναφορικά με το θέμα που προέκυψε με την νόσηση του γιου του με κορονοϊό σχολίασε ότι “χάθηκε το όριο”. “Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα. Πέραν του πόσο προσβλητικού μπορεί να είναι για ένα παιδί 21 χρονών, νομίζω ότι όταν χάνεται το όριο και το μέτρο στην πολιτική αντιπαράθεση, αυτό δεν μπορεί να κάνει καλό στην ποιότητα της δημοκρατίας μας».

“Ο κόσμος δεν θέλει τοξικότητα. Εγώ πάντα επιλέγω να είμαι μετριοπαθής στις δηλώσεις μου” υπογράμμισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ