Μητσοτάκης για τις σχέσεις του με τον Νίκο Ανδρουλάκη: Αρνήθηκε να με συναντήσει δυο φορές

Την πρώτη του συνέντευξη μετά την τραγωδία των Τεμπών παραχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις σχέσεις του με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο δεύτερος αρνήθηκε δύο φορές να τον συναντήσει όταν εκλέχθηκε ως αρχηγός κόμματος

«Να σας πω όμως και κάτι ακόμα, δεν μπορώ να μην επισημάνω έτσι τώρα -χάριν της ιστορίας- ότι όταν παραδείγματος χάρη ζήτησα από τον κ. Ανδρουλάκη αφότου εκλέχτηκε να συναντηθούμε, να γνωριστούμε, καινούργιος αρχηγός κόμματος… Αρνήθηκε τη συνάντηση, αρνήθηκε να με συναντήσει δύο φορές. Του ζήτησα να συναντηθούμε και αρνήθηκε να με δει. Μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας για το πόσο εύκολη ή δύσκολη μπορεί είναι η συνεννόηση με αυτούς τους όρους. Αλλά…»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ