Μητσοτάκης για Κασσελάκη: Ο εναγκαλισμός με τα πιο τοξικά στοιχεία προκαλεί ερωτήματα

Για τον Στέφανο Κασσελάκη και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Μητσοτάκης: Επίδομα αλληλεγγύης σε ευάλωτους τον Δεκέμβριο – Ποιοι θα το λάβουν

Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «έχω δεσμευθεί να μην μιλώ για τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να προβλέψει αυτό που συμβαίνει. Δεν είναι τωρινό το πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ και μου κάνει εντύπωση που κάποιοι ανακάλυψαν τώρα τα τρολ του διαδικτύου. Τώρα που έφυγε η προοπτική της εξουσίας οριστικά και αμετάκλητα τα ανακάλυψαν».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριξε ότι «ωραία όλα αυτά, αλλά η πολιτική ζωή της χώρας δεν ξεκίνησε με την έλευση του κ. Κασσελάκη, τον οποίο σέβομαι και τιμώ ως αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».

Σε άλλο σημείο ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «είμαι 20 χρόνια στην πολιτική, πηγαίνω στους πολίτες, ακούω κριτική , δεν είναι κάτι καινούριο η αδιαμεσολάβητη επαφή που έχει πατεντάρει ο κ. Κασσελάκης. Το κάνουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά εδώ και χρόνια».

«Αυτό που δεν θέλουν οι πολίτες είναι τοξικότητα γι’ αυτό και ο εναγκαλισμός του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τα πιο τοξικά στοιχεία προκαλεί ερωτήματα. Θέλουν διάλογο με προτάσεις π.χ. εμείς κάνουμε πρόταση για τους ελεύθερους επαγγελματίες, ποια είναι η αντιπρόταση; Μέχρι στιγμής στο επίπεδο των τεκμηριωμένων προτάσεων συνολικά η αντιπολίτευση πάσχει και ίσως αυτό εξηγεί γιατί η ΝΔ έχει πετύχει εκλογικά αυτές τις επιδόσεις» κατέληξε ο πρωθυπουργός στις αναφορές του στον ΣΥΡΙΖΑ και τον πρόεδρό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ