Μητσοτάκης για «μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη: Θλιβερές εξαιρέσεις Τσίπρας – Βαρουφάκης – Να ζητήσουν συγγνώμη

«Υψώσαμε ένα ανάχωμα Δημοκρατίας» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στην εκλογική περιφέρεια Β’ Πειραιώς αναφερόμενος στην απόφαση του Αρείου Πάγου για το κόμμα Κασιδιάρη. Ο Πρωθυπουργός ταυτόχρονα εξαπέλυσε επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΜέΡΑ25.

«Υψώσαμε ένα ανάχωμα Δημοκρατίας και είμαι υπερήφανος σήμερα ως προοδευτικός, δημοκρατικός πολίτης που η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ήταν αυτή που πρωτοστάτησε και κέρδισε τη μάχη» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Κυριάκος Μητσοτάκης

«Επέλεξε ο δήθεν προοδευτικός και αριστερός ΣΥΡΙΖΑ να είναι απέναντι από αυτό το μέτωπο κοινής λογικής και Δημοκρατίας το οποίο ορθώσαμε εμείς, μαζί με τον κύριο Βαρουφάκη…  Δύο θλιβερές εξαιρέσεις οι οποίες σήμερα πρέπει να λογοδοτήσουν και να ζητήσουν συγγνώμη από όλους τους δημοκρατικούς πολίτες και να αναγνωρίσουν το λάθος τους»  πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός.

«Έρχονται τώρα να ψαρεύουν στα θολά νερά της οργής της διαμαρτυρίας του φθηνού, αυτά τα θολά τα νερά που έφεραν την άκρα δεξιά ενωμένη με τον αντιμνημονιακό αγώνα… Θέλω να τους πω ότι η Ελλάδα το 2023 δεν είναι η Ελλάδα του 2012 δεν είναι του 2015» κατέληξε.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ