Μήνυμα στήριξης του καραμανλικού μπλοκ στον Σαμαρά

Μήνυμα στήριξης του καραμανλικού μπλοκ στον Σαμαρά

 

Της Xριστίνας Κοραή

 

Μήνυμα στήριξης του καραμανλικού μπλοκ υπέρ των κομματικών υποψηφιοτήτων της ΝΔ απέναντι στους «αντάρτες». Λίγη ώρα μετά την ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, στη ΔΕΘ, η οποία στόχο είχε να στείλει μήνυμα συστράτευσης υπέρ του υποψήφιου δημάρχου της ΝΔ Σταύρου Καλαφάτη και του υποψήφιου περιφερειάρχη Γιάννη Ιωαννίδη που έχει απέναντι του τον ισχυρό «αντάρτη»  Απόστολο Τζιτζικώστα,  ο Κώστας Καραμανλής ο νεώτερος, ο γιος του Αχιλλέα και εξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού, με αποκλειστική δήλωση του στο enikos.gr  τονίζει ότι στηρίζει τις επιλογές της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

 Στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές αναμένεται και δήλωση του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με την οποία θα στείλει μήνυμα υπέρ της πολιτικής και της κυβερνητικής σταθερότητας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr υπήρξε τηλεφώνημα του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στον Κώστα Καραμανλή, λίγο μετά την άφιξη του στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ζητήσει τη συνδρομή του στο πλαίσιο της μάχης στήριξης που δίνει υπέρ των υποψηφίων της ΝΔ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, στην τελική ευθεία για τις κάλπες. Ο πρωθυπουργός τον είχε καλέσει στο μαξίμου και παραμονές του Πάσχα για να συζητήσουν θέματα προεκλογικής στρατηγικής. Υπενθυμίζεται ότι ο Κώστας Καραμανλής ήδη δραστηριοποιείται στις Σέρρες όπου θα κατεβεί υποψήφιος βουλευτής.

 

Ολόκληρη η δήλωση στον enikos.gr του Κώστα Καραμανλή είναι η εξής:

 

«Οι εκλογές της Κυριακής γίνονται για την αυτοδιοίκηση. Ολοι καταλαβαίνουμε όμως ότι σε μια τόσο κρίσιμη περίοδο, θα έχουν αντίκτυπο και στην κεντρική πολιτική σκηνή, ιδίως στους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες. Είναι αυτονόητο, λοιπόν, ότι ως στέλεχος της ΝΔ της μεγάλης παράταξης που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και ως άνθρωπος που στηρίζει την προσπάθεια του Αντώνη Σαμαρά, υποστηρίζω και τις επιλογές της ΝΔ σε δήμο και περιφέρεια.»

 

Ο Κώστας Καραμανλής παρακολούθησε την ομιλία Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια παραβρέθηκε στο πάρτι που διοργάνωσε ο Σταύρος Καλαφάτης για τα γενέθλια του, στον κλαμπ «Θερμαϊκός». Του χάρισε και ένα βιβλίο. «In memorial» με αναφορές του ξένου τύπου στον Κωνσταντίνο Καραμανλή. «Με τη νίκη» του ευχήθηκε.

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.