Μήνυμα Μητσοτάκη – Τσιόδρα για τον εμβολιασμό κατά της εποχικής γρίπης – «Ας θωρακιστούμε»

Μήνυμα στους πολίτες να εμβολιαστούν κατά της εποχικής γρίπης απευθύνουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Σωτήρης Τσιόδρας. Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα social media, ο πρωθυπουργός και ο καθηγητής προειδοποιούν ότι ήδη άρχισε η εποχή της γρίπης και θα πρέπει να θωρακιστούμε.

«Ο εμβολιασμός κατά της εποχικής γρίπης προχωράει. Ας ακούσουμε λοιπόν τους γιατρούς, κι ας θωρακιστούμε!», αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης του πρωθυπουργού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημειώνει πως οι γιατροί του συνέστησαν να κάνει το εμβόλιο κατά της γρίπης, παρόλο που δεν ανήκει στην ηλικιακή ομάδα που πρέπει να εμβολιαστεί επειδή συναναστρέφεται πολύ κόσμο και έχει στο περιβάλλον του άτομο που ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου.

«Σας συνιστώ αν είστε άνω των 60 να το κάνετε οπωσδήποτε. Ετοιμαζόμαστε προφανώς για τον χειμώνα και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προστατευμένοι», τονίζει ο κ. Μητσοτάκης.

Το ίδιο συνιστά και ο καθηγητής Τσιόδρας για τους ανθρώπους που ανήκουν στις ομάδες αυξημένου κινδύνου και για όσους έχουν στο περιβάλλον τους άτομα που κινδυνεύουν περισσότερο.

«Ήδη άρχισε η εποχή της γρίπης και στην πατρίδα μας», τονίζει ο Σωτήρης Τσιόδρας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ