Μάχη Καμμένου – Βορίδη για τον Παπαδόπουλο

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Μάκη Βορίδη με αφορμή την τοποθέτηση του μεσάζοντα στην υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία, Βασίλη Παπαδόπουλου στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά FM ».

Ο κ. Παπαδόπουλος με δική του πρωτοβουλία βγήκε στον αέρα εκπομπής των «Παραπολιτικών» και αναφέρθηκε στις αιτιάσεις του κ. Καμμένου στον πατέρα του, Ηλία, αλλά και τις σχέσεις του με τον κ. Γρυλλάκη, τις οποίες και επιβεβαίωσε δηλώνοντας ότι ήταν μαζί. Ωστόσο αναφέρθηκε και στην αγορά του πρώτου του αυτοκινήτου το 1978 λέγοντας ότι «κατέβηκα στην Αθήνα με τον Ηλία Καμμένο και πήρα το πρώτο μου αυτοκίνητο».

Στο θέμα αναφέρθηκε σε συνέντευξη Τύπου ο τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι «ισχυρίστηκε ο κ. Καμμένος ότι «τον κ. Παπαδόπουλο δεν τον ήξερε”. Και έμαθα τώρα ότι ο Παπαδόπουλος έδωσε συνέντευξη που λέει ότι έχει μακρά γνωριμία με τον κ. Καμμένο. Άρα εψεύσθη και ως προς αυτό».

Η δήλωση Βορίδη προκάλεσε την αντίδραση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο οποίος τοποθετήθηκε επί του θέματος στο Twitter. Στην ανάρτησή του ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «το 1978 όταν ο Βορίδης κυνηγούσε πολίτες με τσεκούρια ήμουν 13 χρόνων και πήγαινα σχολείο δεν πούλαγα αυτοκίνητα στο Παπαδόπουλο» συμπληρώνοντας: «Τσάμπα μεροκάματα δίνετε στον concilierre ξεφτιλίζεστε περισσότερο».

Δείτε το tweet του Πάνου Καμμένου:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ