Μαντζουράνης: Η παρέμβαση Κασσελάκη για Βίτσα, Σκουρλέτη και Φίλη δεν σημαίνει διαγραφή

Το γεγονός πως η παρέμβαση του Στέφανου Κασσελάκη για τους Βίτσα, Σκουρλέτη και Φίλη δεν σημαίνει διαγραφή επεσήμανε ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο οποίος σημείωσε πως τη σχετική απόφαση θα την πάρει το πειθαρχικό συμβούλιο.

Ο κ. Μαντζουράνης μίλησε στο Kontra μετά το Tweet του κ. Κασσελάκη στο οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δείχνει την πόρτα της εξόδου στα τρία κορυφαία στελέχη του κόμματος.

«Ο οποιοσδήποτε πρόεδρος μπορεί με δηλώσεις του να προβαίνει σε καταδικαστικές η εγκωμιαστικές δηλώσεις», ανέφερε μεταξύ άλλων και στη συνέχεια σχολιάζοντας τις πρόσφατες εξελίξεις στον τηλεοπτικό σταθμό, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι η παρέμβαση του Στέφανου Κασσελάκη για τους Βίτσα, Σκουρλέτη και Φίλη δεν σημαίνει διαγραφή γιατί όπως είπε τη σχετική απόφαση θα την πάρει το πειθαρχικό συμβούλιο.

«Είναι πολιτική καταδίκη των τηλεοπτικών εμφανίσεων των 3 στελεχών» σημείωσε ακόμη το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και χαρακτήρισε ως ιδιαίτερα δυσάρεστη την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Από την πρώτη ημέρα δέχεται ανελέητο πόλεμο»

Στην συνέχεια ο κ. Μαντζουράνης μιλώντας για τον νέο πρόεδρο του κόμματος σχολίασε: «Από την πρώτη μέρα δέχεται έναν ανελέητο πόλεμο από στελέχη που δεν τους αρέσαν τα αποτελέσματα. Δεν του δόθηκε καμιά περίοδος χάριτος»,

Τέλος, αναφορικά με τις εξελίξεις στα εσωκομματικά αλλά και σχολιάζοντας την επόμενη ημέρα μετά την Κεντρική Επιτροπή και το συνέδριο ο ίδιος είπε ότι έπειτα από τη διαίρεση θα πρέπει να υπάρξει πρόσθεση ή πολλαπλασιασμός.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ