Μαρκόπουλος: Χρειάζονται βελτιώσεις για τα “κόκκινα” δάνεια

Μαρκόπουλος: Χρειάζονται βελτιώσεις για τα “κόκκινα” δάνεια

Για το σχέδιο νόμου για τα «κόκκινα» δάνεια,  μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαρκόπουλος, στον Real Fm 97.8, στην εκπομπή του Μάκη Γεωργίου και του Τάκη Χατζή, σημειώνοντας ότι χρειάζονται βελτιώσεις.

Ο βουλευτής της ΝΔ, ανέφερε ότι περίμενε στο σχέδιο νόμου να συμπεριλαμβάνονται «τα κόκκινα δάνεια της κακιάς Αγροτικής, των κλεισμένων συνεταιριστικών τραπεζών και τα πυρόπληκτα δάνεια».

Ερωτηθείς αν θα το ψηφίσει απάντησε: «Όταν έρχεται ένα σχέδιο νόμου το οποίο σου καλύπτει το 80% των κόκκινων δανείων της Επικράτειας και σου αφήνει απ’ έξω το 20 %, δεν θυσιάζεις το 80 για το 20…».

«Ως βουλευτής είμαι ευχαριστημένος που έρχεται στη βουλή αυτό το νομοσχέδιο αλλά θέλω να το βελτιώσω ακόμα περισσότερο», τόνισε ο κ. Μαρκόπουλος.

Αναφορικά με την πρόταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, για σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών,  επεσήμανε:

«Η αξιωματική αντιπολίτευση είναι δεδομένο ότι μέχρι στιγμής συναίνεση δεν παράγει. Ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο κ. Τσίπρας πήγε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και έβαλε ως πρώτο θέμα για μία κοινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, την ημερομηνία των εκλογών. Η χώρα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης για το χρέος, με ανοιχτά Εθνικά ζητήματα και ο κ. Τσίπρας για αυτά δεν είπε κουβέντα, είπε μόνο ‘θέλω εκλογές’».

«Ο κ. Τσίπρας παραπλανά τους οπαδούς του, τους βουλευτές του και τον ελληνικό λαό», συμπλήρωσε ο Κώστας Μαρκόπουλος. 

 

Ακούστε το ηχητικό:

 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-O Δένδιας για τη ρύθμιση με τα δάνεια-Τι θα γίνει με τις δόσεις 

ΒΙΝΤΕΟ-Η ρύθμιση για τα “κόκκινα” στεγαστικά

BINTEO-Τσίπρας:Να συγκληθεί άμεσα συμβούλιο πολιτικών αρχηγών

Η πρόταση Τσίπρα και το άρθρο-παρέμβαση από τη Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ