Μαρινάκης στον Realfm 97,8: Στην ενισχυμένη αναλογική πιστεύουμε και αυτό αποφάσισαν οι πολίτες

Μία ημέρα μετά την μεγάλη νίκη της ΝΔ στις εκλογές, ο γραμματέας του κόμματος, Παύλος Μαρινάκης, μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

«Είχαμε έναν μεγάλο νικητή την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μία τεράστια ήττα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μια τεράστια ήττα της απλής αναλογικής. Όταν εξελέγη Πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης ένα από τα πρώτα νομοσχέδια που πέρασε ήταν η αλλαγή του εκλογικού νόμου. Στην ενισχυμένη αναλογική πιστεύουμε και το κυριότερο αυτό αποφάσισαν οι πολίτες. Έδωσαν εντολή αυτοδύναμης κυβέρνησης στη ΝΔ, επιδοκίμασαν την πρόταση για μια ισχυρή διακυβέρνηση στον τόπο» είπε αρχικά.

«Ο κόσμος θέλει ισχυρή αυτοδύναμη κυβέρνηση και ισχυρό αυτοδύναμο πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Επιβραβεύτηκαν και οι πολιτικές και τα προγράμματα της ΝΔ. Για να σχηματιστεί ή όχι μια κυβέρνηση δεν αρκούν μόνο τα μαθηματικά. Ο κ. Ανδρουλάκης είπε ότι μεγάλοι νικητές είναι εκείνοι. Δικαίωμα του καθενός να αξιολογεί όπως θέλει το αποτέλεσμα» συνέχισε ο κ. Μαρινάκης.

«Δεν είχαμε ποτέ αλαζονεία και δεν θα έχουμε ποτέ και είναι ρητή εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη προς όλους» σχολίασε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ