Μαρινάκης για Κασσελάκη: Θα απαντούσαμε, αλλά παρατηρούμε αδυναμία κατανόησης βασικών εννοιών ή φράσεων

«Θα απαντούσαμε στην ανακοίνωση του κ. Κασσελάκη αν επρόκειτο για ζήτημα πολιτικής αντιπαράθεσης. Αντιθέτως, παρατηρούμε επανειλημμένως αδυναμία κατανόησης βασικών εννοιών ή φράσεων που χρησιμοποιούμε καθημερινά εδώ και χρόνια στη χώρα μας», σημειώνει ο Παύλος Μαρινάκης, σχολιάζοντας την ανάρτηση που έκανε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχετικά με την απάντηση που έδωσε ο πρωθυπουργός όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφους αναφορικά με τις μεταρρυθμίσεις για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Όταν χρησιμοποιεί λοιπόν τη φράση για το κάρο και το άλογο, ας ρωτήσει τουλάχιστον κάποιον από τους συνεργάτες του, τι σημαίνει και πώς χρησιμοποιείται στον δημόσιο λόγο», γράφει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ανάρτησή του στο Facebook για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ο “φιλελεύθερος” Κυριάκος Μητσοτάκης, μόλις παρομοίασε χιλιάδες συμπολίτες του με άλογα!» έγραψε νωρίτερα ο Στέφανος Κασσελάκης στα social media και κάλεσε τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει ξεκάθαρα: «Είναι ο Πρωθυπουργός της χώρας υπέρ της ισότητας στον γάμο (που σημαίνει de facto και τεκνοθεσία), ΝΑΙ ή ΟΧΙ;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ