Μαρινάκης: Δεν θριαμβολογούμε, ούτε όμως και μηδενίζουμε – Πώς σχολίασε τα αποτελέσματα των εκλογών

Τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών σχολίασε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Τσιόδρας: Τα πόδια μας πατάνε στη γη – Αν βλέπω αλαζονεία κάπου από χθες, είναι από το ΠΑΣΟΚ

«Ολοκληρώθηκε χθες ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών. Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να συγχαρώ όλους τους νέους Περιφερειάρχες και τις νέες και τους νέους Δημάρχους που εξελέγησαν. Η Κυβέρνηση θα συνεργαστεί με όλους τους φορείς της αυτοδιοίκησης προκειμένου να κάνουμε πράξη τις μεγάλες αλλαγές που ζητούν οι πολίτες, να υλοποιήσουμε τα μεγάλα έργα υποδομής και τα αναπτυξιακά σχέδια κάθε περιφέρειας με έμφαση στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις κάθε τόπου» είπε στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο Παύλος Μαρινάκης και συνέχισε:

«Όπως και την περασμένη εβδομάδα, θα τονίσω ξανά πως δεν πανηγυρίζουμε, δεν θριαμβολογούμε, ούτε όμως και μηδενίζουμε. Για το πολιτικό μήνυμα των αποτελεσμάτων της χθεσινής βραδιάς, το οποίο πολύ έσπευσαν να καρπωθούν, θα επαναλάβω όσα τόνισε στη δήλωσή του ο Πρωθυπουργός.

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Οι ανατροπές και οι εκπλήξεις σε δήμους της Δυτικής Ελλάδας

Πριν από τέσσερις μήνες είχαμε εθνικές εκλογές στις οποίες καταγράφηκε με σαφήνεια, όχι μια, αλλά δύο φορές, η δυναμική των πολιτικών κομμάτων και η εμπιστοσύνη των πολιτών στην Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό.  Οι πολιτικές ισορροπίες αποτυπώθηκαν ξανά στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών με τη συμμετοχή του συνόλου των παρατάξεων».

Όπως είπε ο κ. Μαρινάκης, «λαμβάνουμε υπόψη μας τα μηνύματα των πολιτών και το συνολικό αποτέλεσμα των αυτοδιοικητικών εκλογών όπως προέκυψε και από τον πρώτο και από το δεύτερο γύρο.

Κασσελάκης: Αυτή είναι η πρώτη “ήττα” του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ και δεν θα είναι η τελευταία

Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις με στόχο να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών. Σε αυτή την προσπάθεια η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί έναν ισχυρό σύμμαχο, τον οποίο έχουμε στηρίξει έμπρακτα και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και στη νέα αυτοδιοικητική περίοδο.  Η Κυβέρνηση οφείλει να πορεύεται με τα πόδια καλά γειωμένα, στη γη. Δικό μας μέλημα είναι να συνεχίσουμε την υλοποίηση της ατζέντας των μεταρρυθμίσεων και να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας σε συνεργασία με όλους τους φορείς.

Γι’ αυτό επανεξελέγη αυτή η Κυβέρνηση πριν από τέσσερις μήνες, αυτή είναι η αποστολή της και αυτό θα πράξει».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ