Μαρινάκης: Από τον Παππά 13-0, στον Παππά 2.0 – Τι είπε για τα περί σύστασης Προανακριτικής Επιτροπής

Την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τα Τέμπη σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης χαρακτηρίζοντάς την ως «πυροτέχνημα από μια ανεύθυνη αντιπολίτευση».

Επανέλαβε πως η αντιπολίτευση προσπαθεί να χτίσει ένα αφήγημα εργαλειοποίησης σε ένα τραγικό δυστύχημα για να καλύψουν την πολιτική τους ανυπαρξία.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νίκου Παππά για προσυνεννόηση με το ΠΑΣΟΚ για την πρόταση δυσπιστίας, απάντησε: «Με την ευχή μας». Ωστόσο, επεσήμανε πως πολλές φορές η συστράτευση δυνάμεων δεν σημαίνει αύξηση της δυναμικής. «Όταν σε επίπεδο προτάσεων προσθέτεις το μηδέν στο μηδέν, τότε το άθροισμα παραμένει στο μηδέν» σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Στο προσκήνιο παριστάνουν τους θλιμμένους, και στο παρασκήνιο φαίνεται ο αληθινός τους εαυτούς, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, ντιλ, παιχνίδια εξουσίας. Όταν δεν υπάρχει πολιτικό αφήγημα και αντιπρόταση, ασχολείσαι με τυμβωρυχίες και εργαλειοποίηση στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο κάνεις deal».

Ο κ. Μαρινάκης υποστήριξε ότι «από τον κ. Παππά 13-0, σήμερα έχουμε τον κ. Παππά 2.0. Χθες είπε άλλα πράγματα σε ένα κανάλι, σήμερα άλλα σε άλλο κανάλι» και διερωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν ο ίδιος άνθρωπος να λέει τόσο διαφορετικές ιστορίες, μήπως γιατί πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη;».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

O Παύλος Μαρινάκης κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών επιβεβαίωσε ότι δύο υπουργοί της κυβέρνησης συναντήθηκαν με γνωστό επιχειρηματία, κάνοντας λόγο για μια φιλική συνάντηση το βράδυ της Κυριακής.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ