Μάγδα Φύσσα για Κολωνό: «Δεν φταις εσύ, εμείς φταίμε» – Το συγκινητικό μήνυμα στήριξης στην 12χρονη

Χαιρετισμό απηύθυνε σε εκδήλωση της Επιτροπής Αλληλεγγύης η Μάγδα Φύσσα στέλνοντας μήνυμα στήριξης και συμπαράστασης στην 12χρονη από τον Κολωνό.

«Είμαστε σήμερα εδώ για να μιλήσουμε για το παιδί. Το παιδί που αν γλιτώσει υπάρχει ελπίδα. Απευθύνομαι στο μικρό και του λέω ότι έχει παρά πολύ κόσμο που το αγαπάει και δεν φταίει αυτό που άνοιξε τα ματάκια του και ήρθε σε αυτόν τον κόσμο και έπεσε πάνω σε αυτό το τέρας και γνώρισε τον πιο άσχημο και απαίσιο κόσμο. Δεν φταίει αυτό. Εμείς όμως φταίμε» τόνισε η μητέρα του Παύλου Φύσσα και πρόσθεσε:

«Και γι΄ αυτό είμαστε σήμερα εδώ για να το στηρίξουμε και πρέπει να ξέρει ότι δεν θα το αφήσουμε. Δεν ξέρουμε τι θα καταφέρουμε. Θέλουμε να καταφέρουμε το αυτονόητο. Να καταδικαστούν».

Η Μάγδα Φύσσα απευθυνόμενη στην 12χρονη και την οικογένειά της τόνισε: «Πρέπει να ξέρει ότι η ζωή του ανήκει και δεν την χρωστάει σε κανέναν. Σκεφτόμουν ερχόμενη εδώ, επειδή κι εγώ είμαι θύμα αυτής της κοινωνίας χάνοντας τον δολοφονημένο Παύλο, πόσο άδικο είναι που αυτό το παιδί δεν μπόρεσε να τον γνωρίσει. Γιατί ξέρω ότι θα ήταν σήμερα εδώ, με την αγάπη που είχε στα παιδιά θα μπορούσε να της απαλύνει τον πόνο. Υπάρχουν όμως κι άλλοι σαν τον Παύλο και είμαστε εδώ».

Και κατέληξε, λέγοντας πως «θα είμαστε δίπλα της, δίπλα σε όλη την οικογένεια σε ό, τι χρειαστούν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ