Μαρέβα Μητσοτάκη για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Με το έργο της έσωσε ζωές

Για τον τεράστιο αντίκτυπο του έργου της Πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO και Προέδρου του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο», Μαριάννας Βαρδινογιάννη, που έφυγε χθες από την ζωή, μίλησε η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη.

Κατερίνα Σακελλαροπούλου για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Παράδειγμα ανθρωπιάς, σθένους, μαχητικότητας

Σε μήνυμα που δημοσίευσε στο Instagram η Μαρέβα Μητσοτάκη ανέφερε: «Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αφιέρωσε την ζωή της στην υπηρεσία της ανθρωπότητας. Ο αντίκτυπος του έργου της ήταν τέτοιος που ξεπέρασε τα όρια της φιλανθρωπίας. Πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNESCO, ιδρύτρια του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».

Και συνέχισε: «Η Μαριάννα, η φίλη μου, πίστευε πως η αγάπη δεν είναι απλά ένα συναίσθημα, αλλά πράξη. Έτσι με τις πράξεις αλλά και το πείσμα της έδωσε την «Ελπίδα» στους μικρούς ήρωες, στην ασύμμετρη μάχη τους με τον αόρατο εχθρό. Η Μαριάννα δεν άγγιξε μόνο ζωές. Με το έργο της έσωσε ζωές. Και γι’ αυτό δεν θα ξεχαστεί ποτέ».

Κυριάκος Μητσοτάκης για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Αποχαιρετούμε με σεβασμό μία μεγάλη Ελληνίδα

«Σ’ ευχαριστώ για όσα μου έμαθες. Σ’ ευχαριστώ για τα γράμματα και τα όμορφα μηνύματα, Μαριάννα. Θα μας λείψεις», κατέληξε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ