Μάντζος στον Realfm 97,8: Στις κάλπες οι πολίτες θα έχουν μπροστά τους 3 πολιτικές επιλογές

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛΔημήτρης Μάντζος, σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Κάτια Μακρή δήλωσε ότι “αργότερα σήμερα θα ολοκληρωθεί η καταμέτρηση για την Κεντρική Επιτροπή”.

“Κάναμε έναν ανοιχτό, δημοκρατικό διάλογο στο συνέδριο με συμμετοχή συνέδρων από όλη τη χώρα” πρόσθεσε.

“Η δική μας δουλειά είναι, ασχέτως του εκλογικού σχεδιασμού της κυβέρνησης και του τι κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση που γυρίζει απλώς την Ελλάδα και ζητάει εκλογές εμμονικά και συστηματικά χωρίς να αντιπροτείνει κάτι άλλο, ως τότε να γινόμαστε χρήσιμοι με ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες προτάσεις” υπογράμμισε ο κ. Μάντζος.

“Στις κάλπες οι πολίτες θα έχουν μπροστά τους 3 πολιτικές επιλογές: την επιλογή της ΝΔ και του δικού της κυβερνητικού αποτυπώματος, την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ που αξιολογείται και ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση και θέλουμε εμείς να είμαστε μια σύγχρονη, αξιόπιστη εναλλακτική, μια τρίτη επιλογή που θα είναι στην όχθη των νικητών. Θα είναι το κόμμα που θα έχει ενισχυθεί τόσο πολύ και οι άλλοι δύο θα έχουν υποχωρήσει, ώστε την πρώτη Δευτέρα μετά την πρώτη Κυριακή θα είμαστε σε θέση όχι απλώς ρυθμιστή, αλλά πρωταγωνιστή” περιέγραψε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ