Βουλή: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μανούσου Βολουδάκη – «Επανέκαμψε το θηρίο αυτής της δύσκολης ασθένειας»

Την θλιβερή είδηση του θανάτου του Μανούσου Βολουδάκη ανακοίνωσε στην Ολομέλεια της Βουλής, ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Τασούλας. Όπως είπε, ο βουλευτής Χανίων της ΝΔ κατέληξε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν εδώ και 10 ημέρες. «Ξέραμε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, όπως τόσοι άλλοι συνάνθρωποί μας αλλά μας είχε ξεγελάσει η έλευσή του στη Βουλή και η συμμετοχή του τις τελευταίες ημέρες», τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής και έκανε λόγο για έναν εξαίρετο φίλο και αγαπημένο συνάδελφο.

Πέθανε ο Μανούσος Βολουδάκης

Ο Κωνσταντίνος Τασούλας διέκοψε την συζήτηση της τροπολογίας που βάζει «μπλόκο» στην κάθοδο του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη στις εκλογές, προκειμένου να ανακοινώσει τον θάνατο του Μανούσου Βολουδάκη, κάνοντας λόγο για ένα «συμβάν απολύτως ανθρώπινο και σπαρακτικό».

«Δυστυχώς, έχασε την μάχη για τη ζωή σε νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν εδώ και τουλάχιστον 10 ημέρες. Η υγεία του επιδεινώθηκε δραματικά από το Σάββατο και μετά. Ξέραμε ότι αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, όπως τόσοι άλλοι συνάνθρωποί μας αλλά μας είχε ξεγελάσει η έλευσή του στη Βουλή και η συμμετοχή του τις τελευταίες ημέρες. Δυστυχώς, επανέκαμψε το θηρίο αυτής της δύσκολης ασθένειας και πριν από λίγο απεβίωσε. Ένας εξαίρετος φίλος, αγαπημένος συνάδελφος, που εκπροσώπησε τον νομό Χανίων επάξια επί σειρά ετών, υπηρέτησε στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και νομίζω πως η γυναίκα του και τα τρία ανήλικα παιδιά του πρέπει να νιώσουν την στοργή και την συμπαράσταση όλων μας. Αυτή είναι η ανθρώπινη μοίρα, η οποία όταν συμβαίνει ανάμεσα σε δραστηριότητες της καθημερινότητας, τις συντρίβει και τις παραμερίζει και τις κάνει να φαίνονται τόσο πρόσκαιρες και τόσο ασήμαντες. Βεβαίως η ζωή συνεχίζεται, αλλά αυτή η ζωή που συνεχίζεται για εμάς και όχι για τον Μανούσο Βολουδάκη θα πρέπει από εδώ και πέρα να περιέχει και μία τρυφερή, στοργική και υπερήφανη μνήμη γι’ αυτόν τον άξιο συνάδελφο, τον άξιο εκπρόσωπο του κρητικού λαού που τόσα πρόσφερε στην πατρίδα και που η οικογένειά του σήμερα, και αυτή τη στιγμή, έχει τόση ανάγκη», είπε ο πρόεδρος της Βουλής.

Στη συνέχεια, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Μανούσου Βολουδάκη.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ